Κορωνο - πάρτι σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Επέμβασης αστυνομίας

Κορωνο - πάρτι  σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Επέμβασης αστυνομίας

Πάρτι με τη συμμετοχή 31 ατόμων διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχεία της Αθήνας, παρά την απαγόρευση που ισχύει λόγω των περιοριστικών μέτρων για τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

Η Ελληνική Αστυνομία προέβη στη σύλληψη της διοργανώτριας και στην επιβολή προστίμων σε 31 άτομα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του πάρτι βρίσκονταν και επτά ποδοσφαιριστές ομάδας της Σούπερ Λιγκ, του Ολυμπιακου όπως μεταδίδεται.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE