Κορωνο - πάρτι σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Επέμβασης αστυνομίας

Κορωνο - πάρτι  σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Επέμβασης αστυνομίας

Πάρτι με τη συμμετοχή 31 ατόμων διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχεία της Αθήνας, παρά την απαγόρευση που ισχύει λόγω των περιοριστικών μέτρων για τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

Η Ελληνική Αστυνομία προέβη στη σύλληψη της διοργανώτριας και στην επιβολή προστίμων σε 31 άτομα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του πάρτι βρίσκονταν και επτά ποδοσφαιριστές ομάδας της Σούπερ Λιγκ, του Ολυμπιακου όπως μεταδίδεται.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE