ΗΠΑ - Τραμπ: Καθαίρεσε τον υπουργό Άμυνας Έσπερ

ΗΠΑ - Τραμπ: Καθαίρεσε τον υπουργό Άμυνας Έσπερ

Νωρίτερα ο πρόεδρος Τραμπ με ένα tweet του ουσιαστικά «παραίτησε» τον υπουργό Άμυνας Μαρκ Έσπερ και μάλιστα χαιρέτησε τον καινούργιο αντικαταστάτη του τον Κρίστοφερ Μίλερ ο οποίος είναι διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κος Έσπερ σκεφτόταν να παραιτηθεί τον είχαν όμως κρατήσει οι παραινέσεις των φίλων και συμβούλων του αλλά φαίνεται ότι ο πρόεδρος Τραμπ το πήρε πάνω του και όπως είπε τον έχει παύσει και ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

Στον απόηχο της καταδίκης της Κυπριακής Δημοκρατίας από το ΕΔΑΔ για την αποτυχία της διερεύνησης υπόθεσης βιασμού 28χρονης, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης παραχώρησε Διάσκεψη Τύπου, δίνοντας τη δική του απάντηση στις έντονες επικρίσεις και στα αιτήματα για παραίτησή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE