ΗΠΑ - Τραμπ: Καθαίρεσε τον υπουργό Άμυνας Έσπερ

ΗΠΑ - Τραμπ: Καθαίρεσε τον υπουργό Άμυνας Έσπερ

Νωρίτερα ο πρόεδρος Τραμπ με ένα tweet του ουσιαστικά «παραίτησε» τον υπουργό Άμυνας Μαρκ Έσπερ και μάλιστα χαιρέτησε τον καινούργιο αντικαταστάτη του τον Κρίστοφερ Μίλερ ο οποίος είναι διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κος Έσπερ σκεφτόταν να παραιτηθεί τον είχαν όμως κρατήσει οι παραινέσεις των φίλων και συμβούλων του αλλά φαίνεται ότι ο πρόεδρος Τραμπ το πήρε πάνω του και όπως είπε τον έχει παύσει και ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE