ΗΠΑ - Τραμπ: Καθαίρεσε τον υπουργό Άμυνας Έσπερ

ΗΠΑ - Τραμπ: Καθαίρεσε τον υπουργό Άμυνας Έσπερ

Νωρίτερα ο πρόεδρος Τραμπ με ένα tweet του ουσιαστικά «παραίτησε» τον υπουργό Άμυνας Μαρκ Έσπερ και μάλιστα χαιρέτησε τον καινούργιο αντικαταστάτη του τον Κρίστοφερ Μίλερ ο οποίος είναι διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κος Έσπερ σκεφτόταν να παραιτηθεί τον είχαν όμως κρατήσει οι παραινέσεις των φίλων και συμβούλων του αλλά φαίνεται ότι ο πρόεδρος Τραμπ το πήρε πάνω του και όπως είπε τον έχει παύσει και ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE