Ο Ερντογάν αποδέχτηκε την παραίτηση Αλμπαϊράκ

Ο Ερντογάν αποδέχτηκε την παραίτηση Αλμπαϊράκ

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν αποδέχτηκε την παραίτηση του Υπουργού Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ σύμφωνα με ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η ανακοίνωση για αποδοχή της παραίτησης εκδόθηκε 27 ώρες μετά την παραίτηση του Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE