Ο Φελίπε Μέλο κλώτσησε φωτογράφο στους πανηγυρισμούς (BINTEO)

Ο Φελίπε Μέλο κλώτσησε φωτογράφο στους πανηγυρισμούς (BINTEO)

Ο Φελίπε Μέλο ήταν γι’ ακόμα μία φορά αρνητικός πρωταγωνιστής, καθώς στη διάρκεια των πανηγυρισμών του γκολ της Παλμέιρας κόντρα στη Βάσκο ντα Γκάμα κλώτσησε τον φωτογράφο του αγώνα.

Η Παλμέιρας επικράτησε 1-0 της Βάσκο ντα Γκάμα του Λέο Μάτος, αλλά ο Φελίπε Μέλο κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα γι’ ακόμα μία φορά για αρνητικό λόγο. Μετά την επίτευξη του γκολ, ο 33χρονος μέσος πανηγύριζε μαζί με τους συμπαίκτες του, ενώ την ίδια στιγμή είχε το μυαλό του πώς θα χτυπήσει τον φωτογράφο του αγώνα.

Ο τηλεοπτικός φακός “συνέλαβε” τον Βραζιλιάνο διεθνή να κλωτσάει ύπουλα τον φωτογράφο και να γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους λάθους λόγους.

Δείτε το video:

Πηγή: Sport24.gr

The post Ο Φελίπε Μέλο κλώτσησε φωτογράφο στους πανηγυρισμούς (BINTEO) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE