ΚΟΚΚΙΝΟΣ: Ετοιμο το 8998 σε περίπτωση lockdown - Το Υπουργικό θα αποφασίσει αν θα είναι μια ή δυο φορές την μέρα

ΚΟΚΚΙΝΟΣ: Ετοιμο το 8998 σε περίπτωση lockdown - Το Υπουργικό θα αποφασίσει αν θα είναι μια ή δυο φορές την μέρα

O Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Κυριάκος Κόκκινος, μιλώντας στην εκπομπή ALPHA Καλημέρα, αναφέρθηκε στο αν θα είναι έτοιμο να ενεργοποιηθεί το 8998.

Ο Υφυπουργός αναφέρθηκε στο ότι αν χρειαστεί να γίνει lockdown, ότι ο τρόπος που θα λειτουργήσει θα είναι ο ίδιος οπως και στο lockdown που έγινε 25 Μαρτίου.

Σε ερώτηση αν λύθηκαν τα τεχνικα προβλήματα που υπήρξαν ο κ.Κόκκινος τόνισε πως απο τις "25 Μαρτίου και από τότε το σύστημα δουλεύει αδιάληπτα χωρίς διακοπή και χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα". 

Πρόσθεσε πως αν τεθεί σε λειτουργία το 8998 και γίνει lockdown , η πρόταση είναι να μην γίνουν αλλαγές στην κατηγοριοποίηση καθώς οι πολίτες έχουν εξοικειωθεί με τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής του μηνήματος.

Ενώ συνέχισε αναφέροντας πως  "αν θα πάμε σε lockdown, θα αποφασίσει το Υπουργικό Συμβούλιο αν θα είναι μια φορά ή δυο φορές, ή τρεις την ημέρα ανά υπηρεσία στο σύνολο των εξόδων".

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Σε γενική ανασκόπηση και προεργασία των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά την συνάντηση των δύο ηγετών, προέβησαν την Τετάρτη ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και ο εκπρόσωπος του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, σε συνάντησή τους την Τετάρτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE