Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.


Με μια συγκινητική ανάρτηση του στα social media ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας ανακοίνωσε τον θάνατο της μητέρας του.
«Πριν από λίγο η μεγαλύτερη αγάπη μου, ο φύλακας άγγελος μου, η γυναίκα που μου έδωσε πνοή κ ότι έχω στην ζωή πέταξε στην αιωνιότητα. Σε ευχαριστώ μανούλα μου για όλα. Καλή ξεκούραση, καλό καλαμαρού μου. Μην ξεχάσεις να περάσεις από την αγαπημένη σου Λέρο πριν πας για παράδεισο.», έγραψε ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος.
]]>Πριν απο λίγο η μεγαλύτερη αγάπη μου,ο φύλακας άγγελος μου,η γυναίκα που μου εδωσε πνοή κ οτι έχω στην ζωή πέταξε στην αιωνιότητα.
Σε ευχαριστώ μανούλα μου για όλα.
Καλή ξεκούραση,καλό καλαμαρού μου.
Μην ξεχάσεις να περάσεις από την αγαπημένη σου Λέρο πριν πας για παραδεισο. pic.twitter.com/IizPUDeOUc— VictorasPapadopoulos (@PapadopoulosVic) November 9, 2020
Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




