Μαύρα πένθιμα σύννεφα στην οικογένεια του Βίκτωρα Παπαδόπουλου: «Η μεγαλύτερη αγάπη μου πέταξε στην αιωνιότητα»

Μαύρα πένθιμα σύννεφα στην οικογένεια του Βίκτωρα Παπαδόπουλου: «Η μεγαλύτερη αγάπη μου πέταξε στην αιωνιότητα»

Με μια συγκινητική ανάρτηση του στα social media ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας ανακοίνωσε τον θάνατο της μητέρας του.

«Πριν από λίγο η μεγαλύτερη αγάπη μου, ο φύλακας άγγελος μου, η γυναίκα που μου έδωσε πνοή κ ότι έχω στην ζωή πέταξε στην αιωνιότητα. Σε ευχαριστώ μανούλα μου για όλα. Καλή ξεκούραση, καλό καλαμαρού μου. Μην ξεχάσεις να περάσεις από την αγαπημένη σου Λέρο πριν πας για παράδεισο.», έγραψε ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Δείτε την ανάρτηση του: 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE