ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σειρήνες» για Ντεμπελέ – Πάει δανεικός τον Ιανουάριο

«Σειρήνες» για Ντεμπελέ – Πάει δανεικός τον Ιανουάριο

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν αποκλείεται τον ερχόμενο Γενάρη να παραχωρηθεί δανεικός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ παραμένει στα μεταγραφικά πλάνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά το «ναυάγιο» στην προσπάθεια για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από τη Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ η αγγλική ομάδα επανήλθε, τις τελευταίες ημέρες, στην πρόταση της για να αποκτήσει δανεικό τον Ντεμπελέ, με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, στα 80 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport» της Βαρκελόνης η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τον Ντεμπελέ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και η διάσημη αγγλική ομάδα να είναι ο πιθανότερος επόμενος προορισμός του, μολονότι ενδιαφέρεται και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 23χρονος Γάλλος επιθετικός κόστισε 125 εκατ. ευρώ όταν μεταγράφηκε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στους Καταλανούς, το καλοκαίρι του 2017, αλλά είχε σοβαρό τραυματισμό κι έκανε μόνο εννέα εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, σημειώνοντας ένα γκολ.

Πηγή: To10.gr

The post «Σειρήνες» για Ντεμπελέ – Πάει δανεικός τον Ιανουάριο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top