Επικοινωνία Μπορέλ-Τατάρ για Ανατολική Μεσόγειο

Επικοινωνία Μπορέλ-Τατάρ για Ανατολική Μεσόγειο

Επικοινωνία με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ είχε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής Ζοζέπ Μπορέλ.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο τουίτερ ο Ζοζέπ Μπορέλ «η συνέχιση των συνομιλιών διευθέτησης υπό την ηγεσία του ΟΗΕ είναι βασική. Με βάση την προηγούμενη σκληρή δουλειά, απαιτείται κάθε προσπάθεια για διαρκείς λύσεις με βάση τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για αμοιβαία εμπιστοσύνη στην Ανατολική Μεσόγειο».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

Μια νέα περίοδος αναταράξεων φαίνεται να διανύει το κίνημα ΑΛΜΑ. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, τρεις αποχωρήσεις από τον στενό ή υποστηρικτικό κύκλο του κινήματος –του Ανδρέα Χασαπόπουλου, του Αβραάμ Θεμιστοκλέους και του Ανδρέα Σεραφείμ– δημιούργησαν σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία, τη διαφάνεια και τη συνοχή, της νέας πολιτικής δύναμης.

BEST OF TOTHEMAONLINE