Συνομιλία Μπορέλ - Τατάρ: Η συνέχιση των διαπραγματεύσεων υπό τον ΟΗΕ είναι το κλειδί

Συνομιλία Μπορέλ - Τατάρ: Η συνέχιση των διαπραγματεύσεων υπό τον ΟΗΕ είναι το κλειδί

Την εκτίμηση ότι «η συνέχιση των διαπραγματεύσεων υπό τον ΟΗΕ είναι το κλειδί», εξέφρασε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για την εξωτερική πολιτική, Ζοζέπ Μπορέλ, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μετά από συνομιλία που είχε με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ.

 

Σε προσωπική του ανάρτηση, ανακοινώνοντας τη συνομιλία, ο Ύπατος Εκπρόσωπος αναφέρει ότι «χτίζοντας επί της προηγηθείσας σκληρής δουλειάς, όλες οι προσπάθειες είναι απαραίτητες για βιώσιμες λύσεις που να βασίζονται στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για αμοιβαία εμπιστοσύνη στην Ανατολική Μεσόγειο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.