Συνομιλία Μπορέλ - Τατάρ: Η συνέχιση των διαπραγματεύσεων υπό τον ΟΗΕ είναι το κλειδί

Συνομιλία Μπορέλ - Τατάρ: Η συνέχιση των διαπραγματεύσεων υπό τον ΟΗΕ είναι το κλειδί

Την εκτίμηση ότι «η συνέχιση των διαπραγματεύσεων υπό τον ΟΗΕ είναι το κλειδί», εξέφρασε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για την εξωτερική πολιτική, Ζοζέπ Μπορέλ, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μετά από συνομιλία που είχε με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ.

 

Σε προσωπική του ανάρτηση, ανακοινώνοντας τη συνομιλία, ο Ύπατος Εκπρόσωπος αναφέρει ότι «χτίζοντας επί της προηγηθείσας σκληρής δουλειάς, όλες οι προσπάθειες είναι απαραίτητες για βιώσιμες λύσεις που να βασίζονται στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για αμοιβαία εμπιστοσύνη στην Ανατολική Μεσόγειο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE