Συνομιλία Μπορέλ - Τατάρ: Η συνέχιση των διαπραγματεύσεων υπό τον ΟΗΕ είναι το κλειδί

Συνομιλία Μπορέλ - Τατάρ: Η συνέχιση των διαπραγματεύσεων υπό τον ΟΗΕ είναι το κλειδί

Την εκτίμηση ότι «η συνέχιση των διαπραγματεύσεων υπό τον ΟΗΕ είναι το κλειδί», εξέφρασε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για την εξωτερική πολιτική, Ζοζέπ Μπορέλ, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μετά από συνομιλία που είχε με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ.

 

Σε προσωπική του ανάρτηση, ανακοινώνοντας τη συνομιλία, ο Ύπατος Εκπρόσωπος αναφέρει ότι «χτίζοντας επί της προηγηθείσας σκληρής δουλειάς, όλες οι προσπάθειες είναι απαραίτητες για βιώσιμες λύσεις που να βασίζονται στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για αμοιβαία εμπιστοσύνη στην Ανατολική Μεσόγειο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE