Συνομιλία Μπορέλ - Τατάρ: Η συνέχιση των διαπραγματεύσεων υπό τον ΟΗΕ είναι το κλειδί

Συνομιλία Μπορέλ - Τατάρ: Η συνέχιση των διαπραγματεύσεων υπό τον ΟΗΕ είναι το κλειδί

Την εκτίμηση ότι «η συνέχιση των διαπραγματεύσεων υπό τον ΟΗΕ είναι το κλειδί», εξέφρασε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για την εξωτερική πολιτική, Ζοζέπ Μπορέλ, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μετά από συνομιλία που είχε με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ.

 

Σε προσωπική του ανάρτηση, ανακοινώνοντας τη συνομιλία, ο Ύπατος Εκπρόσωπος αναφέρει ότι «χτίζοντας επί της προηγηθείσας σκληρής δουλειάς, όλες οι προσπάθειες είναι απαραίτητες για βιώσιμες λύσεις που να βασίζονται στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον για αμοιβαία εμπιστοσύνη στην Ανατολική Μεσόγειο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE