ΣΑΜΟΣ: Νέος σεισμός ταρακούνησε και πάλι τους κατοίκους

ΣΑΜΟΣ: Νέος σεισμός ταρακούνησε και πάλι τους κατοίκους

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 Ρίχτερ, σύμφωνα με τη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, σημειώθηκε στη Σάμο.

Σεισμός μεγέθους 4,2 Ρίχτερ, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, σημειώθηκε στη Σάμο στις 08:49 το πρωί.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο περιοχή 13 χιλιόμετρα ανατολικά - βορειοανατολικά της Σάμου και το εστιακό της βάθος εντοπίζεται στα 16,4 χιλιόμετρα.

Ο νέος αυτός σεισμός έρχεται ενώ το νησί προσπαθεί να μαζέψει τα «κομμάτια» του από την δόνηση των 6,7 Ρίχτερ, που προκάλεσε σημαντικές υλικές ζημιές και οδήγησε στον θάνατο δύο μαθητών.

Απο sputniknews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE