ΣΑΜΟΣ: Νέος σεισμός ταρακούνησε και πάλι τους κατοίκους

ΣΑΜΟΣ: Νέος σεισμός ταρακούνησε και πάλι τους κατοίκους

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 Ρίχτερ, σύμφωνα με τη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, σημειώθηκε στη Σάμο.

Σεισμός μεγέθους 4,2 Ρίχτερ, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, σημειώθηκε στη Σάμο στις 08:49 το πρωί.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο περιοχή 13 χιλιόμετρα ανατολικά - βορειοανατολικά της Σάμου και το εστιακό της βάθος εντοπίζεται στα 16,4 χιλιόμετρα.

Ο νέος αυτός σεισμός έρχεται ενώ το νησί προσπαθεί να μαζέψει τα «κομμάτια» του από την δόνηση των 6,7 Ρίχτερ, που προκάλεσε σημαντικές υλικές ζημιές και οδήγησε στον θάνατο δύο μαθητών.

Απο sputniknews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE