ΣΑΜΟΣ: Νέος σεισμός ταρακούνησε και πάλι τους κατοίκους

ΣΑΜΟΣ: Νέος σεισμός ταρακούνησε και πάλι τους κατοίκους

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 Ρίχτερ, σύμφωνα με τη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, σημειώθηκε στη Σάμο.

Σεισμός μεγέθους 4,2 Ρίχτερ, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, σημειώθηκε στη Σάμο στις 08:49 το πρωί.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο περιοχή 13 χιλιόμετρα ανατολικά - βορειοανατολικά της Σάμου και το εστιακό της βάθος εντοπίζεται στα 16,4 χιλιόμετρα.

Ο νέος αυτός σεισμός έρχεται ενώ το νησί προσπαθεί να μαζέψει τα «κομμάτια» του από την δόνηση των 6,7 Ρίχτερ, που προκάλεσε σημαντικές υλικές ζημιές και οδήγησε στον θάνατο δύο μαθητών.

Απο sputniknews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE