Φωτορεπορτάζ – Οι καλύτερες στιγμές του Street Life Festival της Λεμεσού σε εικόνες

Φωτορεπορτάζ – Οι καλύτερες στιγμές του Street Life Festival της Λεμεσού σε εικόνες

Χιλιάδες κάτοικοι της συμπρωτεύουσας και μη, περιηγήθηκαν στα υπαίθρια παζαράκια του μοναδικού Street Life Festival, το οποίο έχει καταστεί θεσμός.

Tα γραφικά δρομάκια της οδού Σαριπόλου γέμισαν με χρώματα, χειροτεχνίες, παιχνίδια, χορογράφους,  skateboard, ζογκλέρ, body painters και μουσική από γνωστούς DJ.

Φουτουριστικές εικόνες σε μία έκρηξη καλλιτεχνίας, με έντονους ρυθμούς και γραφικές εικόνες που δημιουργούν μια funky αίσθηση στους επισκέπτες της οδούς Σαριπόλου.

Απολαύστε τα καλύτερα φωτογραφικά highlight της ημέρας.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε στις 9:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7:00 το βράδυ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE