Φωτορεπορτάζ – Οι καλύτερες στιγμές του Street Life Festival της Λεμεσού σε εικόνες

Φωτορεπορτάζ – Οι καλύτερες στιγμές του Street Life Festival της Λεμεσού σε εικόνες

Χιλιάδες κάτοικοι της συμπρωτεύουσας και μη, περιηγήθηκαν στα υπαίθρια παζαράκια του μοναδικού Street Life Festival, το οποίο έχει καταστεί θεσμός.

Tα γραφικά δρομάκια της οδού Σαριπόλου γέμισαν με χρώματα, χειροτεχνίες, παιχνίδια, χορογράφους,  skateboard, ζογκλέρ, body painters και μουσική από γνωστούς DJ.

Φουτουριστικές εικόνες σε μία έκρηξη καλλιτεχνίας, με έντονους ρυθμούς και γραφικές εικόνες που δημιουργούν μια funky αίσθηση στους επισκέπτες της οδούς Σαριπόλου.

Απολαύστε τα καλύτερα φωτογραφικά highlight της ημέρας.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε στις 9:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7:00 το βράδυ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE