ΚΥΠΡΟΣ – ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Κρίσιμα στο Νοσοκομείο 38χρονος

ΚΥΠΡΟΣ – ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Κρίσιμα στο Νοσοκομείο 38χρονος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/11), στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τις 06:00 το πρωί (11/11), στον δρόμο Έμπα – Τάλας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 38χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να ανακοπή η πορεία και στην συνέχεια προσέκρουσε σε μεγάλο δέντρο.

Στην σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 38χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ενώ στην συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE