ΚΥΠΡΟΣ – ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Κρίσιμα στο Νοσοκομείο 38χρονος

ΚΥΠΡΟΣ – ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Κρίσιμα στο Νοσοκομείο 38χρονος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/11), στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τις 06:00 το πρωί (11/11), στον δρόμο Έμπα – Τάλας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 38χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να ανακοπή η πορεία και στην συνέχεια προσέκρουσε σε μεγάλο δέντρο.

Στην σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 38χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ενώ στην συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE