ΚΥΠΡΟΣ – ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Κρίσιμα στο Νοσοκομείο 38χρονος

ΚΥΠΡΟΣ – ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Κρίσιμα στο Νοσοκομείο 38χρονος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/11), στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τις 06:00 το πρωί (11/11), στον δρόμο Έμπα – Τάλας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 38χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να ανακοπή η πορεία και στην συνέχεια προσέκρουσε σε μεγάλο δέντρο.

Στην σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 38χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ενώ στην συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθάρισε το τοπίο μετά από μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - Μάχες στήθος με στήθος

Ξεκαθάρισε το τοπίο μετά από μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - Μάχες στήθος με στήθος

Πρωτιά ΔΗΣΥ, ανέβασε ποσοστά το ΑΚΕΛ. ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία τα δύο νέα κόμματα της Βουλής. Εκτός ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγοι. Δείτε ποιοι θα είναι οι 56 εκπρόσωποί μας στη νέα Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE