ΠτΔ: Δίνει συγχαρητήρια προς Αστυνομία Κύπρου και ΥΚΑΝ - «Η προσπάθεια συνεχίζεται με σχέδιο, συνέπεια και αποφασιστικότητα»
Τη μεγάλη επιτυχία της ΥΚΑΝ εξαίρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε αναμονή των αποψινών αποφάσεων γύρω από τα μέτρα που θα εξαγγελθούν για περιορισμό της πανδημίας, καλούμε την Αρχή Ηλεκτρισμού και την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου να προχωρήσουν άμεσα σε μειώσεις των τελών τους.
Στην περίπτωση της Αρχής Τηλεπικοινωνιών είναι αναγκαία και η αύξηση των ταχυτήτων που προσφέρουν χωρίς επιπλέον χρέωση ώστε να μπορέσουν οι συμπολίτες μας και κύρια τα παιδιά που κάνουν τηλεκπαίδευση να το πράξουν απρόσκοπτα και χωρίς δυσκολίες.
Εκτιμούμε ότι οι πιο πάνω προτάσεις χρειάζεται να αξιολογηθούν είτε προχωρήσει η κυβέρνηση σε ολικό ή μερικό lockdown ή σε άλλου είδους μέτρα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




