Ριζοσπαστική πρόταση από ΕΔΕΚ – Ζητάει μείωση λογαριασμών ΑΗΚ και CYTA

Ριζοσπαστική πρόταση από ΕΔΕΚ – Ζητάει μείωση λογαριασμών ΑΗΚ και CYTA

Η ΕΔΕΚ καλεί την ΑΗΚ και την CYTA να προχωρήσουν σε μειώσεις στους λογαριασμούς λόγω των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας.

Σε αναμονή των αποψινών αποφάσεων γύρω από τα μέτρα που θα εξαγγελθούν για περιορισμό της πανδημίας, καλούμε την Αρχή Ηλεκτρισμού και την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου να προχωρήσουν άμεσα σε μειώσεις των τελών τους.

Στην περίπτωση της Αρχής Τηλεπικοινωνιών είναι αναγκαία και η αύξηση των ταχυτήτων που προσφέρουν χωρίς επιπλέον χρέωση ώστε να μπορέσουν οι συμπολίτες μας και κύρια τα παιδιά που κάνουν τηλεκπαίδευση να το πράξουν απρόσκοπτα και χωρίς δυσκολίες.

Εκτιμούμε ότι οι πιο πάνω προτάσεις χρειάζεται να αξιολογηθούν είτε προχωρήσει η κυβέρνηση σε ολικό ή μερικό lockdown ή σε άλλου είδους μέτρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE