Ριζοσπαστική πρόταση από ΕΔΕΚ – Ζητάει μείωση λογαριασμών ΑΗΚ και CYTA

Ριζοσπαστική πρόταση από ΕΔΕΚ – Ζητάει μείωση λογαριασμών ΑΗΚ και CYTA

Η ΕΔΕΚ καλεί την ΑΗΚ και την CYTA να προχωρήσουν σε μειώσεις στους λογαριασμούς λόγω των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας.

Σε αναμονή των αποψινών αποφάσεων γύρω από τα μέτρα που θα εξαγγελθούν για περιορισμό της πανδημίας, καλούμε την Αρχή Ηλεκτρισμού και την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου να προχωρήσουν άμεσα σε μειώσεις των τελών τους.

Στην περίπτωση της Αρχής Τηλεπικοινωνιών είναι αναγκαία και η αύξηση των ταχυτήτων που προσφέρουν χωρίς επιπλέον χρέωση ώστε να μπορέσουν οι συμπολίτες μας και κύρια τα παιδιά που κάνουν τηλεκπαίδευση να το πράξουν απρόσκοπτα και χωρίς δυσκολίες.

Εκτιμούμε ότι οι πιο πάνω προτάσεις χρειάζεται να αξιολογηθούν είτε προχωρήσει η κυβέρνηση σε ολικό ή μερικό lockdown ή σε άλλου είδους μέτρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE