Ριζοσπαστική πρόταση από ΕΔΕΚ – Ζητάει μείωση λογαριασμών ΑΗΚ και CYTA

Ριζοσπαστική πρόταση από ΕΔΕΚ – Ζητάει μείωση λογαριασμών ΑΗΚ και CYTA

Η ΕΔΕΚ καλεί την ΑΗΚ και την CYTA να προχωρήσουν σε μειώσεις στους λογαριασμούς λόγω των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας.

Σε αναμονή των αποψινών αποφάσεων γύρω από τα μέτρα που θα εξαγγελθούν για περιορισμό της πανδημίας, καλούμε την Αρχή Ηλεκτρισμού και την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου να προχωρήσουν άμεσα σε μειώσεις των τελών τους.

Στην περίπτωση της Αρχής Τηλεπικοινωνιών είναι αναγκαία και η αύξηση των ταχυτήτων που προσφέρουν χωρίς επιπλέον χρέωση ώστε να μπορέσουν οι συμπολίτες μας και κύρια τα παιδιά που κάνουν τηλεκπαίδευση να το πράξουν απρόσκοπτα και χωρίς δυσκολίες.

Εκτιμούμε ότι οι πιο πάνω προτάσεις χρειάζεται να αξιολογηθούν είτε προχωρήσει η κυβέρνηση σε ολικό ή μερικό lockdown ή σε άλλου είδους μέτρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE