Συγχαρητήρια Τατάρ στον Τζο Μπάιντεν

Συγχαρητήρια Τατάρ στον Τζο Μπάιντεν

Τον εκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν συνεχάρη ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, υπενθυμίζοντας την επίσκεψή του στην Κύπρο, όταν ήταν Αντιπρόεδρος.

Στην ανακοίνωση του γραφείου του κ. Τατάρ αναφέρεται ότι ο Τ/κ ηγέτης εξέφρασε την άποψη ότι ο κ. Μπάιντεν γνωρίζει τις πραγματικότητες στην Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και την πεποίθηση ότι αφού γνωρίζει την κατάσταση θα λάβει υπόψη ότι ο σεβασμός στο ισότιμο καθεστώς των Τ/κ και η ίση συμπεριφορά είναι προϋπόθεση για μια βιώσιμη σταθερότητα στο νησί και την περιοχή και τη συνεργασία.
       
Δεν αναφέρεται ο τρόπος με τον οποίο ο κ.  Τατάρ  συνεχάρη τον Τζο Μπάιντεν.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα Λετυμπιώτη σε Άγκυρα: «Ξεχάστε τα δύο κράτη» – Πότε ανάβει πράσινο για την κρίσιμη διάσκεψη

Μήνυμα Λετυμπιώτη σε Άγκυρα: «Ξεχάστε τα δύο κράτη» – Πότε ανάβει πράσινο για την κρίσιμη διάσκεψη

Στην τελική ευθεία για τη σύγκληση μιας άτυπης πολυμερούς διάσκεψης φαίνεται πως εισέρχεται το Κυπριακό, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να προσδιορίζει χρονικά το ορόσημο των εξελίξεων.