Ανάρτηση του Βρετανού Υπ. Εξωτερικών για τη συνομιλία με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Ανάρτηση του Βρετανού Υπ. Εξωτερικών για τη συνομιλία με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Τη στήριξη του Λονδίνου σε μία λύση του Κυπριακού επαναβεβαίωσε στη συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη νωρίτερα σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter.


«Το Ηνωμένο Βασίλειο ενθαρρύνει όλες τις πλευρές να εμπλακούν στις ειρηνευτικές συνομιλίες στην Κύπρο», ανέφερε ο κ. Ράαμπ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βρετανός Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον είχε εκφράσει την πρόθεση να αναλάβει ενεργότερο ρόλο στο Κυπριακό σε επικοινωνία του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πριν από δύο εβδομάδες.


 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.