Ανάρτηση του Βρετανού Υπ. Εξωτερικών για τη συνομιλία με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Ανάρτηση του Βρετανού Υπ. Εξωτερικών για τη συνομιλία με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Τη στήριξη του Λονδίνου σε μία λύση του Κυπριακού επαναβεβαίωσε στη συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη νωρίτερα σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter.


«Το Ηνωμένο Βασίλειο ενθαρρύνει όλες τις πλευρές να εμπλακούν στις ειρηνευτικές συνομιλίες στην Κύπρο», ανέφερε ο κ. Ράαμπ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βρετανός Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον είχε εκφράσει την πρόθεση να αναλάβει ενεργότερο ρόλο στο Κυπριακό σε επικοινωνία του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πριν από δύο εβδομάδες.


 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE