ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύ σοβαρή υπόθεση οδήγησε στη σύλληψη 26χρονου- Φρίκη με αυτά που φέρεται να έστειλε μέσω Facebook

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύ σοβαρή υπόθεση οδήγησε στη σύλληψη 26χρονου- Φρίκη με αυτά που φέρεται να έστειλε μέσω Facebook

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, μέλη της οποίας προχώρησαν την Τετάρτη 11/11 στη σύλληψη 26χρονου για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία, από τη Europol, σύμφωνα με την οποία κάτοχος συγκεκριμένου λογαριασμού σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, απέστειλε σε άλλο χρήστη της ίδιας πλατφόρμας, ένα αρχείο βίντεο με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 26χρονου, κατοίκου Λευκωσίας, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Γύρω στις 4μ.μ. σήμερα, ο 26χρονος συνελήφθη δυνάμει του εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο παραλήφθηκε για να τύχει δικανικής εξέτασης.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.