ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιχείρηση «ανανέωση»; Πρόοδος καμία και… βήμα σημειωτόν!

Επιχείρηση «ανανέωση»; Πρόοδος καμία και… βήμα σημειωτόν!

Η επιχείρηση «ανανέωση» της Εθνικής Κύπρου που έβαλε μπροστά ο Γιόχαν Βάλεμ τους τελευταίους μήνες, δεν έχει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Μπορεί αυτή την φορά κόντρα στην Εθνική Ελλάδας να ήταν ένα απλό φιλικό, όμως και πάλι δεν είδαμε κάτι το ιδιαίτερο, πέρα από μία… υποτυπώδη αντίδραση στο Β΄ ημίχρονο, που προήλθε κυρίως από τις αρκετές αλλαγές του Φαν’τ Σιπ που χάλασαν τη συνοχή της ομάδας του, αλλά και τη συντήρηση δυνάμεων που έκανε η “γαλανόλευκη” λόγω των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν για το Nations League.

Δεν είδαμε συγκεκριμένο πλάνο, δεν είδαμε να υπάρχει θέληση και πάθος στους διεθνείς μας, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο. Στο Β’ ήρθε ένα γκολ με τον δραστήριο Μάριο Ηλία, όμως και πάλι η βελτίωση δεν ήταν… θεαματική, αφού μπορεί η Εθνική μας ομάδα να έμεινε μέχρι τέλους στη διεκδίκηση έστω της ισοπαλίας, αλλά δεν κατόρθωσε να γίνει απειλητική για την αντίπαλη εστία.

Απλά μια από τα ίδια… Παθητικός ρόλος στο παιχνίδι, κακή αμυντική λειτουργία όποτε μας πιέζει ο αντίπαλος και από το κέντρο και μπροστά κανένα πλάνο. Ο Μάριος Ηλία το πάλεψε όποτε βρήκε ευκαιρία και μάλιστα σκόραρε, ο Κάστανος μπήκε με όρεξη ως αλλαγή, αλλά σε γενικές γραμμές, δεν λες ότι βλέπεις (για την ώρα) φως στην άκρη του τούνελ.

Έξι ματς με τον Βάλεμ στον πάγκο και έχουμε ήδη δει 5 ήττες και μόλις 1 ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 2 (!) υπέρ και 9 κατά!

Ήττα στο ντεμπούτο Βάλεμ στο ΓΣΠ τον Σεπτέμβριο με 2-0 από το Μαυροβούνιο. Τρεις μέρες μετά, μία ακόμη ήττα από το Αζερμπαϊτζάν και πάλι στο ΓΣΠ.

Ένα μήνα, ακολούθησε η ήττα στην «Αρένα» σε φιλικό με την Τσεχία, ταξιδέψαμε για Λουξεμβούργο, όπου χάσαμε πάλι με 2-0 και στις 13 Οκτωβρίου, ήρθε η λευκή ισοπαλία με το Αζερμπαϊτζάν εκτός έδρας.

Όχι μόνο μείναμε στάσιμοι, αλλά ουσιαστικά κάνουμε βήματα προς τα πίσω και δεν ξέρουμε μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Εδώ και χρόνια δηλώνουμε πως πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε το βήμα παραπάνω και ξαφνικά δεν μπορούμε ούτε γκολ να βάλουμε! Δεν περιμένουμε.. «θαύματα» στο άμεσο μέλλον, αλλά ευελπιστούμε αν μη τι άλλο σε βελτίωση της αγωνιστικής μας εικόνας.

The post Επιχείρηση «ανανέωση»; Πρόοδος καμία και… βήμα σημειωτόν! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top