ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Καταγγελία 37 πολιτών και 1 υποστατικού για παραβίαση των μέτρων κατά Covid-19

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Καταγγελία 37 πολιτών και 1 υποστατικού για παραβίαση των μέτρων κατά Covid-19

Στην καταγγελία 37 πολιτών και ενός υποστατικού για παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο (11/11-12/11).



Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε τις 06:00 το πρωί διενεργήθηκαν συνολικά 2.010 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία η Αστυνομία διενήργησε 135 έλεγχους και εξέδωσε πρόστιμα σε 2 πολίτες για παραβίαση των μέτρων, ενώ στη Λεμεσό έγιναν καταγγελίες 13 πολιτών έπειτα από 593 ελέγχους.

Στην Λάρνακα διενεργήθηκαν 327 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 5 πολίτες και 1 υποστατικό, ενώ στην Πάφο έγιναν καταγγελίες 9 ατόμων και 1 υποστατικού έπειτα από 416 ελέγχους.

Στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 6 άτομα έπειτα από 391 ελέγχους και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 61 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες.

Τέλος η Λιμενική Αστυνομία διενήργησε 87 ελέγχους χωρίς να προβεί σε καταγγελία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE