ΚΥΠΡΟΣ: 18 μετανάστες από τη Συρία αφίχθηκαν στην Κύπρο μέσω κατεχομένων

ΚΥΠΡΟΣ: 18 μετανάστες από τη Συρία αφίχθηκαν στην Κύπρο μέσω κατεχομένων

Δεκαοκτώ μετανάστες αφίχθηκαν στις  ελεύθερες περιοχές στην ακριτική περιοχή Τυλληρίας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δεκαοκτώ παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν στη 01:30 στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας και πρόκειται για άνδρες από τη Συρία. 

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, διαφάνηκε ότι οι δεκαοκτώ παράτυποι μετανάστες αποβιβάστηκαν από σκάφος στην περιοχή του κατεχόμενου Λιμνίτη.

Ακολούθως αυτοί φέρεται να πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές και συγκεκριμένα στην παραλιακή περιοχή «Στερατζιά» του Κάτω Πύργου Τυλληρίας.

Οι δεκαοκτώ παράτυποι μετανάστες αναμένεται να μεταφερθούν με λεωφορείο σε Χώρο Φιλοξενίας Προσφύγων στην Κοκκινοτριμιθιά .

Σημειώνεται πως λαμβάνονται όλα τα μέτρα που προβλέπονται λόγω της πανδημίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE