ΚΥΠΡΟΣ: 18 μετανάστες από τη Συρία αφίχθηκαν στην Κύπρο μέσω κατεχομένων

ΚΥΠΡΟΣ: 18 μετανάστες από τη Συρία αφίχθηκαν στην Κύπρο μέσω κατεχομένων

Δεκαοκτώ μετανάστες αφίχθηκαν στις  ελεύθερες περιοχές στην ακριτική περιοχή Τυλληρίας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δεκαοκτώ παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν στη 01:30 στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας και πρόκειται για άνδρες από τη Συρία. 

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, διαφάνηκε ότι οι δεκαοκτώ παράτυποι μετανάστες αποβιβάστηκαν από σκάφος στην περιοχή του κατεχόμενου Λιμνίτη.

Ακολούθως αυτοί φέρεται να πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές και συγκεκριμένα στην παραλιακή περιοχή «Στερατζιά» του Κάτω Πύργου Τυλληρίας.

Οι δεκαοκτώ παράτυποι μετανάστες αναμένεται να μεταφερθούν με λεωφορείο σε Χώρο Φιλοξενίας Προσφύγων στην Κοκκινοτριμιθιά .

Σημειώνεται πως λαμβάνονται όλα τα μέτρα που προβλέπονται λόγω της πανδημίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE