ΚΥΠΡΟΣ: 18 μετανάστες από τη Συρία αφίχθηκαν στην Κύπρο μέσω κατεχομένων

ΚΥΠΡΟΣ: 18 μετανάστες από τη Συρία αφίχθηκαν στην Κύπρο μέσω κατεχομένων

Δεκαοκτώ μετανάστες αφίχθηκαν στις  ελεύθερες περιοχές στην ακριτική περιοχή Τυλληρίας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δεκαοκτώ παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν στη 01:30 στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας και πρόκειται για άνδρες από τη Συρία. 

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, διαφάνηκε ότι οι δεκαοκτώ παράτυποι μετανάστες αποβιβάστηκαν από σκάφος στην περιοχή του κατεχόμενου Λιμνίτη.

Ακολούθως αυτοί φέρεται να πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές και συγκεκριμένα στην παραλιακή περιοχή «Στερατζιά» του Κάτω Πύργου Τυλληρίας.

Οι δεκαοκτώ παράτυποι μετανάστες αναμένεται να μεταφερθούν με λεωφορείο σε Χώρο Φιλοξενίας Προσφύγων στην Κοκκινοτριμιθιά .

Σημειώνεται πως λαμβάνονται όλα τα μέτρα που προβλέπονται λόγω της πανδημίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE