ΚΥΠΡΟΣ- LOCKDOWN: Το πλάνο της Αστυνομίας για να «σφραγίσουν» Λεμεσό – Πάφο –Ακόμα και στρατός στους δρόμους

ΚΥΠΡΟΣ- LOCKDOWN: Το πλάνο της Αστυνομίας για να «σφραγίσουν» Λεμεσό – Πάφο –Ακόμα και στρατός στους δρόμους

«Κόκκινος συναγερμός» σήμανε στις αρμόδιες Αρχές μετά τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων ιδιαίτερα σε Λεμεσό και Πάφου. Ήδη η Αστυνομία επεξεργάζεται συγκεκριμένο πλάνο, με σκοπό να τηρηθούν τα όσα τα διατάγματα θα προνοούν.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Αντρέου, μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» και τον Νικήτα Κυριάκου ανέφερε ότι υπάρχει σχεδιασμός και καταρτισμός πλάνου ώστε να μην γίνονται διακινήσεις από και προς των δύο πόλεων, με σκοπό τη συμμόρφωση των πολιτών με τα διατάγματα και όχι τις καταγγελίες.

Σύμφωνα με τον κ. Αντρέου θα συνδράμει και η Εθνική Φρουρά μέλη της οποίας θα βοηθήσουν στην επιτήρηση και τον έλεγχο των διαταγμάτων.

«Από σήμερα το βράδυ ( Πέμπτη 12/11) θα υπάρχουν 9 σημεία ελέγχου σε παγκύπρια βάση για την αποκοπή των δρόμων στις περιοχές αυτές που θα εφαρμοστούν τα διατάγματα» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, ενώ συμπλήρωσε πως σε συγκεκριμένους δρόμους θα το τοποθετηθούν πλαστικές μπάρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE