ΚΥΠΡΟΣ- LOCKDOWN: Το πλάνο της Αστυνομίας για να «σφραγίσουν» Λεμεσό – Πάφο –Ακόμα και στρατός στους δρόμους

ΚΥΠΡΟΣ- LOCKDOWN: Το πλάνο της Αστυνομίας για να «σφραγίσουν» Λεμεσό – Πάφο –Ακόμα και στρατός στους δρόμους

«Κόκκινος συναγερμός» σήμανε στις αρμόδιες Αρχές μετά τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων ιδιαίτερα σε Λεμεσό και Πάφου. Ήδη η Αστυνομία επεξεργάζεται συγκεκριμένο πλάνο, με σκοπό να τηρηθούν τα όσα τα διατάγματα θα προνοούν.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Αντρέου, μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» και τον Νικήτα Κυριάκου ανέφερε ότι υπάρχει σχεδιασμός και καταρτισμός πλάνου ώστε να μην γίνονται διακινήσεις από και προς των δύο πόλεων, με σκοπό τη συμμόρφωση των πολιτών με τα διατάγματα και όχι τις καταγγελίες.

Σύμφωνα με τον κ. Αντρέου θα συνδράμει και η Εθνική Φρουρά μέλη της οποίας θα βοηθήσουν στην επιτήρηση και τον έλεγχο των διαταγμάτων.

«Από σήμερα το βράδυ ( Πέμπτη 12/11) θα υπάρχουν 9 σημεία ελέγχου σε παγκύπρια βάση για την αποκοπή των δρόμων στις περιοχές αυτές που θα εφαρμοστούν τα διατάγματα» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, ενώ συμπλήρωσε πως σε συγκεκριμένους δρόμους θα το τοποθετηθούν πλαστικές μπάρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE