«Κλείδωσε» η νέα παρουσιάστρια στην «Παραδοσιακή Βραδιά» - Όμορφη και ταλαντούχα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Κλείδωσε» η νέα παρουσιάστρια στην «Παραδοσιακή Βραδιά» - Όμορφη και ταλαντούχα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καθώς η Άντρη Καραντώνη βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της η παραγωγή της «Παραδοσιακής βραδιάς», κάνει της απαραίτητες ενέργειες για την αντικατάσταση της την περίοδο που θα απουσιάζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η παραγωγή μετά από δοκιμαστικό που έγινε με διάφορα πρόσωπα, κατέληξε και «έδωσε τα χέρια» με την γνωστή ηθοποιό και δημοσιογράφο Βαλεντίνα Νικολάου.

Η όμορφη Βαλεντίνα με το νάζι και την τσαχπινιά της, αλλά φυσικά και με την αγάπη της στην παράδοση του τόπου μας αναμένεται να καλύψει ιδανικά το κενό που αφήνει η Άντρη Καραντώνη.

Ήδη έχει γυριστεί το πρώτο επεισόδιο το οποίο θα προβληθεί την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE