«Κλείδωσε» η νέα παρουσιάστρια στην «Παραδοσιακή Βραδιά» - Όμορφη και ταλαντούχα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Κλείδωσε» η νέα παρουσιάστρια στην «Παραδοσιακή Βραδιά» - Όμορφη και ταλαντούχα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καθώς η Άντρη Καραντώνη βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της η παραγωγή της «Παραδοσιακής βραδιάς», κάνει της απαραίτητες ενέργειες για την αντικατάσταση της την περίοδο που θα απουσιάζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η παραγωγή μετά από δοκιμαστικό που έγινε με διάφορα πρόσωπα, κατέληξε και «έδωσε τα χέρια» με την γνωστή ηθοποιό και δημοσιογράφο Βαλεντίνα Νικολάου.

Η όμορφη Βαλεντίνα με το νάζι και την τσαχπινιά της, αλλά φυσικά και με την αγάπη της στην παράδοση του τόπου μας αναμένεται να καλύψει ιδανικά το κενό που αφήνει η Άντρη Καραντώνη.

Ήδη έχει γυριστεί το πρώτο επεισόδιο το οποίο θα προβληθεί την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Ο Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν συνέβαλαν στην ασφάλεια των Στενών του Ορμούζ, αλλά και για την αδυναμία προώθησης των σχεδίων του σχετικά με την απόκτηση της Γροιλανδίας, εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, που μίλησε στο Reuters τη Μεγάλη Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE