ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Κίνηση Προσφύγων Αμμοχώστου απέστειλε επιστολή στην πολιτική ηγεσία για το Βαρώσι

Η Κίνηση Προσφύγων Αμμοχώστου απέστειλε επιστολή στην πολιτική ηγεσία για το Βαρώσι

Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο της Κίνησης Προσφύγων Αμμοχώστου απέστειλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Δήμαρχο Αμμοχώστου και στους αρχηγούς των κομμάτων κείμενο για το Βαρώσι, που ενέκρινε σε πρόσφατη συνεδρίασή του.

Καλεί ειδικότερα τον Πρόεδρο να προσέλθει με ειλικρίνεια, αξιοπιστία και αποφασιστικότητα στις συνομιλίες, "παραμερίζοντας ατελέσφορες και ασύμβατες με το διέπον πλαίσιο προσεγγίσεις, να διαχειριστεί, στη βάση των προνοιών τους, τα Ψηφίσματα 550 και 789 του Συμβουλίου Ασφαλείας και να επιδιώξει άμεσα κοινή συνισταμένη με τα πολιτικά κόμματα".

Ζητά επίσης από την Κυβέρνηση, τον Δήμο Αμμοχώστου και τα πολιτικά κόμματα, όπως, διαφυλάσσοντας τα Ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, ενημερώσουν, συμβουλεύσουν και συμπαρασταθούν στους Αμμοχωστιανούς.

Η Κίνηση θεωρεί παράλληλα πως η αντίδραση στους τουρκικούς σχεδιασμούς από την Κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα, τον Δήμο Αμμοχώστου, την κοινωνία των Αμμοχωστιανών και όλους τους Ελληνοκύπριους, επιβάλλεται να είναι άμεση, αναθεωρητική της μέχρι σήμερα πολιτικής διαχείρισης, με σαφή στόχο την αποτροπή των τουρκικών σχεδιασμών και την εφαρμογή των Ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών.

Aπό ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top