Αυτά είναι τα εννέα σημεία ελέγχου της Αστυνομίας για να σφραγιστούν Λεμεσός και Πάφος - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτά είναι τα εννέα σημεία ελέγχου της Αστυνομίας για να σφραγιστούν Λεμεσός και Πάφος - ΒΙΝΤΕΟ

Αυστηρά μέτρα που περιλαμβάνουν το «κλείσιμο» δύο επαρχιών, της Λεμεσού και της Πάφου, τίθενται σε εφαρμογή από τις 20:00 το βράδυ στην Κύπρο σε μια προσπάθεια ελέγχου της έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού στο νησί.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστου Ανδρέου στην τηλεοπτική εκπομπή «Αιχμές», θα στηθούν εννέα σημεία ελέγχου από και προς τις δύο πόλεις.

Tα εννέα σημεία ελέγχου:

-Ακτή Κυβερνήτη -Προς αυτοκινητόδρομο Λεμεσου-Λευκωσίας

-Ορά

-Παλαιχωρίου προς Αγρό

-Καρβουνάς

-Προδρόμος

-Αγίου Νικολάου Πάφου

-Σταυρός της Ψώκας

-Πομός

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE