Χιού Γκραντ: Αποκάλυψε ότι είχε νοσήσει με κορωνοϊο, όταν διαπίστωσε ότι δεν έχει όσφρηση

Χιού Γκραντ: Αποκάλυψε ότι είχε νοσήσει με κορωνοϊο, όταν διαπίστωσε ότι δεν έχει όσφρηση

Ο γνωστός ηθοποιός Χιού Γκραντ βρέθηκε στην εκπομπή «Late Night Show» και αποκάλυψε την εμπειρία του, ότι στην αρχή της πανδημίας, ο ίδιος και η σύζυγός του Άννα Έμπερσταϊν, είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊο.  Ο 60χρονος βρετανός ηθοποιός, ανέφερε ότι συνειδητοποίησε ότι είχε μολυνθεί από τον κοροναϊό, όταν διαπίστωσε πως δεν μπορούσε να μυρίσει τίποτα.

«Πήγαινα να μυρίσω λουλούδια, τίποτα. Και απελπιζόμουν όλο περισσότερο. Πήγα πάνω από κάδο σκουπιδιών…Είναι σαν να θέλεις να μυρίσεις τη μασχάλη του διπλανού σου γιατί απλά δεν μπορείς να μυρίσεις τίποτα. Τελικά γύρισα σπίτι και ψέκασα το Chanel Νο. 5 της γυναίκας μου πάνω στο πρόσωπό μου. Δεν μπόρεσα να μυρίσω τίποτα, απλά τυφλώθηκα».

 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.