ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάλος με την ατάκα του Προδρόμου για κουβερτούλες στους μαθητές - ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος με την ατάκα του Προδρόμου για κουβερτούλες στους μαθητές - ΒΙΝΤΕΟ

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Υπουργού Παιδείας, Πρόδρομου Προδρόμου, ότι το Υπουργείο σκέφτεται να παρέχει κουβερτούλες στις μικρότερες ηλικίες τον Δεκέμβριο, λόγω του ότι οι πόρτες και τα παράθυρα θα παραμείνουν ανοιχτά για καλύτερο εξαερισμό του χώρου.

Σε συνέντευξη Τύπου για την Επιτροπή Οικονομικών, ο Π. Προδρόμου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «είναι οδηγία βασική ότι πρέπει να υπάρχει ο εξαερισμός των χώρων, ειδικά στα σχολεία όπου έχουμε τα παιδιά, μέσα στις τάξεις. Άρα, λοιπόν, πόρτες παράθυρα πρέπει να παραμένουν ανοιχτά. Επομένως, βεβαίως θα λειτουργήσουν τα συστήματα θέρμανσης που υπάρχουν, με ανοιχτές πόρτες και παράθυρα δε μπορεί να αποδώσουν το ίδιο».

Έπειτα, πρόσθεσε πως «υπάρχουν κάποιες σκέψεις, έγιναν εισηγήσεις, νομίζω είναι κάτι που μπορούμε να το εξετάσουμε, είναι εφικτό, τουλάχιστον στις μικρότερες ηλικίες να προμηθευτούν τα παιδιά, να βρούμε ένα τρόπο να τους δώσουμε κάποια θερμαντικά μέσα, κάποιες κουβερτούλες. Είναι μια εισήγηση, η οποία έχει γίνει και θα την εξετάσουμε αμέσως, εφόσον αυτές τις μέρες αλλάζουν οι κλιματολογικές συνθήκες».

Δείτε τη δήλωση στο 4:55 του βίντεο:  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top