Σάλος με την ατάκα του Προδρόμου για κουβερτούλες στους μαθητές - ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος με την ατάκα του Προδρόμου για κουβερτούλες στους μαθητές - ΒΙΝΤΕΟ

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Υπουργού Παιδείας, Πρόδρομου Προδρόμου, ότι το Υπουργείο σκέφτεται να παρέχει κουβερτούλες στις μικρότερες ηλικίες τον Δεκέμβριο, λόγω του ότι οι πόρτες και τα παράθυρα θα παραμείνουν ανοιχτά για καλύτερο εξαερισμό του χώρου.

Σε συνέντευξη Τύπου για την Επιτροπή Οικονομικών, ο Π. Προδρόμου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «είναι οδηγία βασική ότι πρέπει να υπάρχει ο εξαερισμός των χώρων, ειδικά στα σχολεία όπου έχουμε τα παιδιά, μέσα στις τάξεις. Άρα, λοιπόν, πόρτες παράθυρα πρέπει να παραμένουν ανοιχτά. Επομένως, βεβαίως θα λειτουργήσουν τα συστήματα θέρμανσης που υπάρχουν, με ανοιχτές πόρτες και παράθυρα δε μπορεί να αποδώσουν το ίδιο».

Έπειτα, πρόσθεσε πως «υπάρχουν κάποιες σκέψεις, έγιναν εισηγήσεις, νομίζω είναι κάτι που μπορούμε να το εξετάσουμε, είναι εφικτό, τουλάχιστον στις μικρότερες ηλικίες να προμηθευτούν τα παιδιά, να βρούμε ένα τρόπο να τους δώσουμε κάποια θερμαντικά μέσα, κάποιες κουβερτούλες. Είναι μια εισήγηση, η οποία έχει γίνει και θα την εξετάσουμε αμέσως, εφόσον αυτές τις μέρες αλλάζουν οι κλιματολογικές συνθήκες».

Δείτε τη δήλωση στο 4:55 του βίντεο:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE