Σάλος με την ατάκα του Προδρόμου για κουβερτούλες στους μαθητές - ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος με την ατάκα του Προδρόμου για κουβερτούλες στους μαθητές - ΒΙΝΤΕΟ

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Υπουργού Παιδείας, Πρόδρομου Προδρόμου, ότι το Υπουργείο σκέφτεται να παρέχει κουβερτούλες στις μικρότερες ηλικίες τον Δεκέμβριο, λόγω του ότι οι πόρτες και τα παράθυρα θα παραμείνουν ανοιχτά για καλύτερο εξαερισμό του χώρου.

Σε συνέντευξη Τύπου για την Επιτροπή Οικονομικών, ο Π. Προδρόμου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «είναι οδηγία βασική ότι πρέπει να υπάρχει ο εξαερισμός των χώρων, ειδικά στα σχολεία όπου έχουμε τα παιδιά, μέσα στις τάξεις. Άρα, λοιπόν, πόρτες παράθυρα πρέπει να παραμένουν ανοιχτά. Επομένως, βεβαίως θα λειτουργήσουν τα συστήματα θέρμανσης που υπάρχουν, με ανοιχτές πόρτες και παράθυρα δε μπορεί να αποδώσουν το ίδιο».

Έπειτα, πρόσθεσε πως «υπάρχουν κάποιες σκέψεις, έγιναν εισηγήσεις, νομίζω είναι κάτι που μπορούμε να το εξετάσουμε, είναι εφικτό, τουλάχιστον στις μικρότερες ηλικίες να προμηθευτούν τα παιδιά, να βρούμε ένα τρόπο να τους δώσουμε κάποια θερμαντικά μέσα, κάποιες κουβερτούλες. Είναι μια εισήγηση, η οποία έχει γίνει και θα την εξετάσουμε αμέσως, εφόσον αυτές τις μέρες αλλάζουν οι κλιματολογικές συνθήκες».

Δείτε τη δήλωση στο 4:55 του βίντεο:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE