«Πέσαμε από τον 50ο όροφο πολυκατοικίας και βρήκαμε πορτοφόλι»

«Πέσαμε από τον 50ο όροφο πολυκατοικίας και βρήκαμε πορτοφόλι»

Με ευφάνταστο σχόλιο ο Χαράλαμπος Προύντζος σχολίασε το ντέρμπι με την Ομόνοια. «Πέσαμε από τον 50ο όροφο πολυκατοικίας και βρήκαμε πορτοφόλι», τόνισε χαρκτηριστικά για τις αυτοχειρικές τάσεις που έδειξε ο ΑΠΟΕΛ στο ματς.

«Ήταν ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς. Πήγαμε να αυτοκτονήσουμε. Πέσαμε από τον 50ο όροφο πολυκατοικίας και βρήκαμε πορτοφόλι. Έπρεπε να καθαρίσουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο με αριθμητικό πλεονέκτημα. Προηγήθηκε η Ομόνοια η οποία έκανε πολύ καλά τη δουλειά της, με δυο τέρματα από δικά μας πολύ σοβαρά λάθη. Καταφέραμε ευτυχώς να ισοφαρίσουμε γρήγορα και στο τέλος πήραμε αυτό που δικαιούμασταν με βάση τη ροή του αγώνα. Βαθμολογικά σίγουρα ήταν κρίσιμο παιχνίδι αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της Cytavision. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE