Τμ. Μετεωρολογίας: Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Τμ. Μετεωρολογίας: Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Ασθενής χαµηλή πίεση θα επηρεάσει σταδιακά την περιοχή με το Τμήμα Μετεωρολογίας στην πρόγνωσή του να κάνει λόγο για ένα βροχερό Σαββατοκύριακο.


Την Παρασκευή 13/11 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το µεσηµέρι και µετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι γενικά µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο 14/11 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Την Κυριακή 15/11 ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Τη ∆ευτέρα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή πτώση µέχρι την Κυριακή, ενώ τη ∆ευτέρα αναµένεται άνοδος για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

Πηγή φωτογραφίας: Ραφαήλ Μιχαηλίδης/Καιρόφιλου Κύπρου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE