ΚΥΠΡΟΣ: Ανέκοψαν 23χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών

ΚΥΠΡΟΣ: Ανέκοψαν 23χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών

Νεαρός ηλικίας 23 ετών συνελήφθη από την Αστυνομία στο Παραλίμνι για οδήγηση του αυτοκινήτου του υπό την επήρεια ναρκωτικών.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Πέμπτης, στον δρόμο Παραλιμνίου - Αγίας Νάπας στο Παραλίμνι, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που οδηγούσε νεαρός ηλικίας 23 ετών.
 
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ηγέρθησαν υποψίες στους αστυνομικούς ότι ο νεαρός οδηγούσε το όχημα του υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και υποβλήθηκε σε προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.
 
Ακολούθως ο νεαρός και το όχημα του μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου όπου του λήφθηκε δείγμα για τελική εξέταση νάρκοτεστ.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE