ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παραβίασε το «κέρφιου» και δεν ήταν το μόνο αδίκημα που διέπραξε- Άμεσα οδηγείται στο Δικαστήριο ο 27χρονος οδηγός

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παραβίασε το «κέρφιου» και δεν ήταν το μόνο αδίκημα που διέπραξε- Άμεσα οδηγείται στο Δικαστήριο ο 27χρονος οδηγός

Μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν γύρω στις 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής 13/11 για έλεγχο αυτοκίνητο στη λεωφόρο Καλαμών στα Λατσιά. 

Από έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του αυτοκινήτου ήταν 27χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με τελική 88μg αντί 22μg, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. 

Από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε επίσης, ότι ο 27χρονος οδηγούσε με ληγμένη μαθητική άδεια οδηγού, ενώ καταγγέλθηκε και για παράβαση του περί λοιμοκάθαρσης νόμου.   

Σήμερα (13/11) αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE