Διενέργεια δωρεάν ελέγχων COVID-19 ανακοίνωσε το Υπ. Παιδείας

Διενέργεια δωρεάν ελέγχων COVID-19 ανακοίνωσε το Υπ. Παιδείας

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, αποφάσισε όπως διενεργηθούν δωρεάν μοριακοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι COVID-19 σε όσους/όσες επιβάλλεται η μετακίνησή τους από και προς τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου. 

Συγκεκριμένα σε Διευθυντές/Διευθύντριες, εκπαιδευτικούς και άλλο προσωπικό σχολικών μονάδων, μαθητές και μαθήτριες.

Σχετική ενημέρωση έχει ήδη αποσταλεί στα σχολεία.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE