ΚΥΠΡΟΣ: Εικοσιτέσσερις μετανάστες πέρασαν στο νησί

ΚΥΠΡΟΣ: Εικοσιτέσσερις μετανάστες πέρασαν στο νησί

Εικοσιτέσσερις μετανάστες αποβιβάστηκαν στις ακτές της Κυπριακής Δημοκρατίας, προερχόμενοι από τα Μικρασιατικά παράλια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23:00 είχε ληφθεί πληροφορία ότι μεταξύ των χωριών Πωμού και Παχύαμμου υπήρχαν παράτυποι μετανάστες, οι οποίοι φέρεται να αποβιβάστηκαν από πλοιάριο. 

Μέλη της Αστυνομία μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν 16 άνδρες, 3 γυναίκες και 5 ανήλικα παιδιά, όλοι τους από τη Συρία.

Όλοι τους μεταφέρθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς για εξακρίβωση των στοιχείων τους, ενώ γίνονται όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις για τη μεταφορά τους στο Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών στην Κοκκινοτριμιθιά. 

Σημειώνεται πως την  Πέμπτη είχαν φτάσει άλλοι 18  παράτυποι μετανάστες στην περιοχή Τηλλυρίας και αυτοί μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Σήμερα η  νεκροτομή στη σορό του 49χρονου – Εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών οι Αρχές

Φόνος Δημοσθένους: Σήμερα η νεκροτομή στη σορό του 49χρονου – Εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους από τη Λεμεσό, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά το πρωί της Παρασκευής, 19 Οκτωβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE