ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Απόπειρα φόνου μεταξύ εργατών – Στο Νοσοκομείο τραυματίας

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Απόπειρα φόνου μεταξύ εργατών – Στο Νοσοκομείο τραυματίας

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου (14/11), μεταξύ αλλοδαπών σε οικοδομή στην παραλιακή περιοχή της Λεμεσού,

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αλλοδαποί καβγάδισαν μεταξύ τους για εργασιακά θέματα, με αποτέλεσμα ο ένας να ανασύρει μαχαίρι και να τραυματίσει 20xρονο. 

Ο 20χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι εργάτες έχουν καταγωγή από την Συρία.

Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE