ΚΥΠΡΟΣ

Τα όλε της κατάκτησης να γίνουν στη Λεμεσό...

Τα όλε της κατάκτησης να γίνουν στη Λεμεσό...

Τα χαμόγελα έγιναν ακόμη πιο πλατιά στον ΑΠΟΕΛ. Απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος της τρέχουσας περιόδου και ο ΑΠΟΕΛ αύξησε τη διαφορά από τη 2η θέση στους 5 βαθμούς και χαϊδεύει για τα καλά ένα συνεχόμενο τρόπαιο.

Διανύοντας τη διαδρομή προς τον «παράδεισο», θέλησε να κάνει μία «γύρα» προς την «κόλαση», στο ντέρμπι αιωνίων με την Ομόνοια, όμως, τα κατάφερε στο τέλος και πήρε το πολύτιμο από κάθε άποψη «αρπάζοντας» με τον καλύτερο τρόπο το «δώρο» που του χάρισε την ίδια ώρα στο ΓΣΖ η ΑΕΚ η οποία κέρδισε τον Απόλλωνα.

Το ΑΠΟΕΛ είναι εκεί και δείχνει ικανό να παραμείνει μέχρι τέλους.  Βέβαια, στον ΑΠΟΕΛ το μυαλό τους έχει στραφεί στο προσεχές ντέρμπι που θα τα κρίνει όλα και είναι αυτό του ερχόμενου Σαββάτου με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό.  «Νίκη για να τελειώνουμε…» θα είναι σίγουρα το σύνθημα που θα επικρατεί στον Αρχάγγελο κατά τη διάρκεια της βδομάδας και λογικό αυτό καθώς στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να πάρουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα το συντομότερο για να δουν με πιο καθαρό, ήσυχο μυαλό τον τελικό κυπέλλου της 20ης Μαϊου με την ΑΕΛ για να «κτυπήσουν» και εκεί το τρόπαιο και το νταμπλ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top