Σταύρος Ζαλμάς : Ο «θάνατος» του γνωστού ηθοποιού

Σταύρος Ζαλμάς : Ο «θάνατος» του γνωστού ηθοποιού

Θύμα ψευδών δημοσιευμάτων έπεσε ο ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς, τον οποίο τον «πέθαναν» πριν την ώρα του. Αυτό αποκάλυψε, ο επίσης ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας μετά την επικοινωνία που είχε με τον Σταύρο Ζαλμά.

Από τη μεριά του, ο Σπύρος Μπιμπίλας ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, διαψεύδοντας την είδηση.

«Απαράδεκτες φήμες κυκλοφορούν περί θανάτου του αγαπημένου Σταύρου Ζαλμά. Έλεος. Τώρα μιλούσα μαζί του. Σε αυτές τις δύσκολες μέρες τέτοιες φάρσες είναι εκτός ηθικής. Ντροπή» έγραψε.

Να επισημάνουμε, ότι η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Σταύρου Ζαλμά πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020, ενώ ο ίδιος δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και δίνει σπάνια συνεντεύξεις.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.