Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο γιος του Μαραντόνα!

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο γιος του Μαραντόνα!

Ο 34χρονος Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νάπολη με συμπτώματα κορωνοϊού!

Λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο που πήρε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος υπεβλήθη σε εσπευσμένη επέμβαση για αφαίρεση αιματώματος στο κεφάλι, Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ έχει τα δικά του ιατρικά ζητήματα.

Ο 34χρονος γιος του Αργεντινού άσου, ο οποίος από τις 5 Νοεμβρίου ανακοίνωσε ότι είναι θετικός και συμπτωματικός στον Covid-19, εισήχθη στο νοσοκομείο Cortugna της Νάπολη, με υψηλό πυρετό και αναπνευστικά προβλήματα.

Προς το παρόν δεν είναι διασωληνωμένος και η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή και εκτός κινδύνου. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ με ποστάρισμα του στο Instagram είχε ενημερώσει πως είναι συμπτωματικός στον Covid-19, τονίζοντας πως πρόκειται για μία αίσθηση που δεν είναι καθόλου, μα καθόλου ευχάριστη.


Πηγή: www.sdna.gr

 

The post Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο γιος του Μαραντόνα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ψήφος εμπιστοσύνης από ExxonMobil: Στα 6–9 τρισ. κυβικά πόδια τα κοιτάσματα στο τεμάχιο 10

Ψήφος εμπιστοσύνης από ExxonMobil: Στα 6–9 τρισ. κυβικά πόδια τα κοιτάσματα στο τεμάχιο 10

Στα 6-9 τρισεκατομμύρια κ.π. υπολογίζεται η ποσότητα φυσικού αερίου στο τεμάχιο 10 της κυπριακής ΑΟΖ, αναφέρθηκε κατά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αντιπροέδρου της ExxonMobil Τζον Άρντιλ, σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE