ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο γιος του Μαραντόνα!

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο γιος του Μαραντόνα!

Ο 34χρονος Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νάπολη με συμπτώματα κορωνοϊού!

Λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο που πήρε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος υπεβλήθη σε εσπευσμένη επέμβαση για αφαίρεση αιματώματος στο κεφάλι, Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ έχει τα δικά του ιατρικά ζητήματα.

Ο 34χρονος γιος του Αργεντινού άσου, ο οποίος από τις 5 Νοεμβρίου ανακοίνωσε ότι είναι θετικός και συμπτωματικός στον Covid-19, εισήχθη στο νοσοκομείο Cortugna της Νάπολη, με υψηλό πυρετό και αναπνευστικά προβλήματα.

Προς το παρόν δεν είναι διασωληνωμένος και η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή και εκτός κινδύνου. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα Τζούνιορ με ποστάρισμα του στο Instagram είχε ενημερώσει πως είναι συμπτωματικός στον Covid-19, τονίζοντας πως πρόκειται για μία αίσθηση που δεν είναι καθόλου, μα καθόλου ευχάριστη.


Πηγή: www.sdna.gr

 

The post Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο γιος του Μαραντόνα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top