ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στον δράστη της απόπειρας φόνου στο εργοτάξιο - Παραδέχθηκε την πράξη του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στον δράστη της απόπειρας φόνου στο εργοτάξιο - Παραδέχθηκε την πράξη του

Στη σύλληψη του φερόμενου δράστη για την απόπειρα φόνου στη Λεμεσό προχώρησε η Αστυνομία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φαίνεται να ομολόγησε την απόπειρά του να δολοφονήσει τον συνάδελφό του. 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Αστυνομία είχε συλλάβει δύο άλλα πρόσωπα για την υπόθεση. 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10π.μ. αριθμός προσώπων που εργάζονταν σε εργοτάξιο στη Λεμεσό, συνεπλάκησαν. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, 23χρονος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε τον 20χρονο, στην πλάτη. Ακολούθως ο 23χρονος φέρεται να έφυγε από την περιοχή, μαζί με άλλα πρόσωπα, πριν την άφιξη της Αστυνομίας. 

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει δύο θλαστικά τραύματα στην πλάτη και εισήχθη στο χειρουργείο. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE