ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στον δράστη της απόπειρας φόνου στο εργοτάξιο - Παραδέχθηκε την πράξη του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στον δράστη της απόπειρας φόνου στο εργοτάξιο - Παραδέχθηκε την πράξη του

Στη σύλληψη του φερόμενου δράστη για την απόπειρα φόνου στη Λεμεσό προχώρησε η Αστυνομία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φαίνεται να ομολόγησε την απόπειρά του να δολοφονήσει τον συνάδελφό του. 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Αστυνομία είχε συλλάβει δύο άλλα πρόσωπα για την υπόθεση. 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10π.μ. αριθμός προσώπων που εργάζονταν σε εργοτάξιο στη Λεμεσό, συνεπλάκησαν. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, 23χρονος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε τον 20χρονο, στην πλάτη. Ακολούθως ο 23χρονος φέρεται να έφυγε από την περιοχή, μαζί με άλλα πρόσωπα, πριν την άφιξη της Αστυνομίας. 

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει δύο θλαστικά τραύματα στην πλάτη και εισήχθη στο χειρουργείο. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE