ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεύτερη σύλληψη για τις επτά χιλιάδες κροτίδες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεύτερη σύλληψη για τις επτά χιλιάδες κροτίδες

Σε δεύτερη σύλληψη σε σχέση με τις 7,000 κροτίδες που βρέθηκαν χθες, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, προχώρησε η Αστυνομία. Πρόκειται για 37χρονο, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.  

Οι κροτίδες είχαν εντοπιστεί χθες το απόγευμα στην κατοχή 48χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

37χρονος και 48χρονος οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα διήμερης κράτησης. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.