ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεύτερη σύλληψη για τις επτά χιλιάδες κροτίδες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεύτερη σύλληψη για τις επτά χιλιάδες κροτίδες

Σε δεύτερη σύλληψη σε σχέση με τις 7,000 κροτίδες που βρέθηκαν χθες, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, προχώρησε η Αστυνομία. Πρόκειται για 37χρονο, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.  

Οι κροτίδες είχαν εντοπιστεί χθες το απόγευμα στην κατοχή 48χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

37χρονος και 48χρονος οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα διήμερης κράτησης. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE