ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεύτερη σύλληψη για τις επτά χιλιάδες κροτίδες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεύτερη σύλληψη για τις επτά χιλιάδες κροτίδες

Σε δεύτερη σύλληψη σε σχέση με τις 7,000 κροτίδες που βρέθηκαν χθες, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, προχώρησε η Αστυνομία. Πρόκειται για 37χρονο, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.  

Οι κροτίδες είχαν εντοπιστεί χθες το απόγευμα στην κατοχή 48χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

37χρονος και 48χρονος οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα διήμερης κράτησης. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε πτώμα στη Λάρνακα - Φέρεται να ανήκει στο 22χρονο απαχθέντα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε πτώμα στη Λάρνακα - Φέρεται να ανήκει στο 22χρονο απαχθέντα

Στο πλαίσιο των εξετάσεων του ΤΑΕ Λάρνακας σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής του 22χρονου SHAHRUARAHMEDEMON, από το Μπαγκλαντες, προέκυψε μαρτυρία εναντίον αλλοδαπού άνδρα, ηλικίας 22 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα, από μέλη της Αστυνομίας.