ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεύτερη σύλληψη για τις επτά χιλιάδες κροτίδες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δεύτερη σύλληψη για τις επτά χιλιάδες κροτίδες

Σε δεύτερη σύλληψη σε σχέση με τις 7,000 κροτίδες που βρέθηκαν χθες, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, προχώρησε η Αστυνομία. Πρόκειται για 37χρονο, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.  

Οι κροτίδες είχαν εντοπιστεί χθες το απόγευμα στην κατοχή 48χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

37χρονος και 48χρονος οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα διήμερης κράτησης. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE