ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόλλων για τίτλο! Μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Απόλλων για τίτλο! Μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Την έκτη του νίκη στη φετινή σεζόν πέτυχε ο Απόλλωνας επικρατώντας της Πετρολίνα ΑΕΚ με 78-75, σε παιχνίδια για την 8η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League. ΜVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Ρίτσαρντ Ντόρσεϊ με 16 πόντους (13 ριμπάουντ, 2 ασσίστ).

Στο πρώτο δεκάλεπτο καμία από τις δύο ομάδες δεν ξέφυγε στο σκορ, με τη μέγιστη διαφορά να καταγράφεται στο τέλος της περιόδου.

Η ΑΕΚ είχε το προβάδισμα με βολή του Σνάιντερ (15-16) μισό λεπτό πριν τη συμπλήρωση των δέκα λεπτών, με τον Απόλλωνα με δύο βολές του Άλλεν και δίποντο του Τίγκα να μπαίνει μπροστά με τρεις πόντους (19-16).

H AEK έκανε ξεκίνημα με σερί έξι πόντων στο δεύτερο δεκάλεπτο κάνοντας το 19-22, με τους γηπεδούχους να απαντούν με σερί 11 πόντων παίρνοντας προβάδισμα οκτώ πόντων (30-22).

Οι «γαλάζιοι» είχαν κεφάλι στο σκορ και με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τη διαφορά να είναι στους τέσσερις πόντους (36-32).

Στο 22′ το τρίποντο του Σνάιντερ έφερε την ισοφάριση 37-37, με τη βολή του ίδιου παίκτη μισό λεπτό αργότερα να βάζει μπροστά τους «κιτρινοπράσινος» (37-38).

Η ομάδα της Λεμεσού με δίποντο του Άλλεν και βολή του ιδίου να μπαίνει ξανά μπροστά (40-38).

Το προβάδισμα εναλλασσόταν μεταξύ των δύο ομάδων, με το σκορ να είναι στο 54-55, μετά το τρίποντο του Τίγκα στο 28′.

Στα τελευταία λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου, τα καλάθια από τους Σνάιντερ και Σιζόπουλο έδωσαν διαφορά πέντε πόντων στην ΑΕΚ (54-59).

Με πέντε πόντους του Ντάβις στο πρώτο λεπτό του τέταρτου δεκαλέπτου, η ΑΕΚ αύξησε τη διαφορά στους δέκα πόντους (54-64), με τους γηπεδούχους να φθάνουν στον έναν πόντο (72-73) τους φιλοξενουμένους ενάμιση λεπτό πριν από το τέλος της αναμέτρησης, ενώ ακολούθησε το λέι απ του Άλλεν που έβαλε μπροστά τους «γαλάζιους» (74-73) στο 39′.

H AEK πήρε ξανά προβάδισμα με τον Ντάβις, με τον Απόλλωνα να πετυχαίνει δύο καλάθια με τους Ντόρσεϊ και Ελευθερίου στο τελευταίο λεπτό και να παίρνει τη νίκη με 78-75.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-16, 36-32, 54-59, 78-75.

Απόλλων (Φώτης Τακιανός): Γκόρντον 9, Άλλεν 14, Ελευθερίου 10, Ντόρσεϊ 16, Μάρκου 13 (3), Γεωργίου 4, Τίγκας 12 (2).

Πετρολίνα ΑΕΚ (Νικόλας Παπαδόπουλος): Σνάιντερ 17 (2), Σιζόπουλος 5 (1), Ογκμπέιντε 8, Ντάβις 26 (4), Γιανναράς 10 (2), Γεωργίου, Παντελή 4, Μαντοβάνη 5 (1).

** Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα **

Φωτογραφίες: Azenu Media

Δημοσιεύτηκε από Cyprus Basketball Federation στις Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020

Πηγή: cbf.basketball

The post Απόλλων για τίτλο! Μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top