Σοβαρά επεισόδια μετά τη διαμαρτυρία στη Λεμεσό – Φωτιά σε κάδους και πετροβολισμοί, επενέβη η Αστυνομία - ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά επεισόδια μετά τη διαμαρτυρία στη Λεμεσό – Φωτιά σε κάδους και πετροβολισμοί, επενέβη η Αστυνομία - ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρής μορφής επεισόδια έλαβαν χώρα μετά τη διαμαρτυρία στο διοικητήριο Λεμεσού κατά των μέτρων στη Λεμεσό. 

Πιο συγκεκριμένα, άτομα έριξαν πέτρες και έθεσαν φωτιά σε κάδους. Σημειώθηκαν επίσης εκτεταμένες ζημιές σε καταστήματα, με το σημείο να θυμίζει πεδίο... μάχης. 

Στο σημείο έφτασαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με σκοπό την επιβολή της τάξης. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 20 συλλήψεις από την Αστυνομία, ενώ ο αριθμός αυτός δεν αποκλείεται ν' αυξηθεί τις επόμενες ώρες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαζική παρουσία πολιτών στη Λεμεσό – Διαμαρτύρονται φωνάζοντας συνθήματα για τα νέα μέτρα - ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή βίντεο: Cyprus Media

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες πριν εκατοντάδες πολίτες είχαν μαζευτεί για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα μέτρα της Κυβέρνησης στις επαρχίες Λεμεσού-Πάφου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE