Σοβαρά επεισόδια μετά τη διαμαρτυρία στη Λεμεσό – Φωτιά σε κάδους και πετροβολισμοί, επενέβη η Αστυνομία - ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά επεισόδια μετά τη διαμαρτυρία στη Λεμεσό – Φωτιά σε κάδους και πετροβολισμοί, επενέβη η Αστυνομία - ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρής μορφής επεισόδια έλαβαν χώρα μετά τη διαμαρτυρία στο διοικητήριο Λεμεσού κατά των μέτρων στη Λεμεσό. 

Πιο συγκεκριμένα, άτομα έριξαν πέτρες και έθεσαν φωτιά σε κάδους. Σημειώθηκαν επίσης εκτεταμένες ζημιές σε καταστήματα, με το σημείο να θυμίζει πεδίο... μάχης. 

Στο σημείο έφτασαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με σκοπό την επιβολή της τάξης. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 20 συλλήψεις από την Αστυνομία, ενώ ο αριθμός αυτός δεν αποκλείεται ν' αυξηθεί τις επόμενες ώρες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαζική παρουσία πολιτών στη Λεμεσό – Διαμαρτύρονται φωνάζοντας συνθήματα για τα νέα μέτρα - ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή βίντεο: Cyprus Media

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες πριν εκατοντάδες πολίτες είχαν μαζευτεί για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα μέτρα της Κυβέρνησης στις επαρχίες Λεμεσού-Πάφου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE