Σοβαρά επεισόδια μετά τη διαμαρτυρία στη Λεμεσό – Φωτιά σε κάδους και πετροβολισμοί, επενέβη η Αστυνομία - ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά επεισόδια μετά τη διαμαρτυρία στη Λεμεσό – Φωτιά σε κάδους και πετροβολισμοί, επενέβη η Αστυνομία - ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρής μορφής επεισόδια έλαβαν χώρα μετά τη διαμαρτυρία στο διοικητήριο Λεμεσού κατά των μέτρων στη Λεμεσό. 

Πιο συγκεκριμένα, άτομα έριξαν πέτρες και έθεσαν φωτιά σε κάδους. Σημειώθηκαν επίσης εκτεταμένες ζημιές σε καταστήματα, με το σημείο να θυμίζει πεδίο... μάχης. 

Στο σημείο έφτασαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με σκοπό την επιβολή της τάξης. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 20 συλλήψεις από την Αστυνομία, ενώ ο αριθμός αυτός δεν αποκλείεται ν' αυξηθεί τις επόμενες ώρες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαζική παρουσία πολιτών στη Λεμεσό – Διαμαρτύρονται φωνάζοντας συνθήματα για τα νέα μέτρα - ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή βίντεο: Cyprus Media

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες πριν εκατοντάδες πολίτες είχαν μαζευτεί για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα μέτρα της Κυβέρνησης στις επαρχίες Λεμεσού-Πάφου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE