Μεταβαίνει στο Μαυροβούνιο η Εθνική Ανδρών – Τρεις εκτός αποστολής

Μεταβαίνει στο Μαυροβούνιο η Εθνική Ανδρών – Τρεις εκτός αποστολής

Ενημέρωση από την ΚΟΠ:

«Για το Μαυροβούνιο αναχωρεί το απόγευμα της Κυριακής η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, εκεί όπου το βράδυ της Τρίτης (21:45) θα αντιμετωπίσει την Εθνική ομάδα της χώρας για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League.

Ο Μάριος Ηλία και ο Μηνάς Αντωνίου, δύο ποδοσφαιριστές που ήταν βασικοί το Σάββατο απέναντι στο Λουξεμβούργο, συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών και θα μείνουν εκτός αποστολής. Δεν ταξιδεύει για το Μαυροβούνιο ούτε ο Δημήτρης Χριστοφή, ο οποίος δεν είναι έτοιμος 100% να αγωνιστεί (δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ούτε απέναντι στο Λουξεμβούργο).

Το πρωί της Κυριακής έγινε αποθεραπεία ενώ η προετοιμασία για τον αγώνα με το Μαυροβούνιο θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Δευτέρας με προπόνηση στο Στάδιο Γκράτσκι στην Ποντγκόριτσα, εκεί όπου θα γίνει ο αγώνας της Τρίτης. Η προπόνηση θα γίνει στις 20:00 ενώ στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου της Εθνικής μας (ώρες Κύπρου).

Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, στην αποστολή συμμετέχουν οι ακόλουθοι 21 ποδοσφαιριστές:

Αντρέας Μακρής, Θωμάς Ιωάννου, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Χάρης Κυριάκου, Βασίλης Παπαφώτης, Κωστάκης Αρτυματάς, Χρίστος Σιέλης, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας, Φάνος Κατελάρης, Δημήτρης Δημητρίου,, Νεόφυτος Μιχαήλ, Ιωάννης Κούσουλος, Μαρίνος Τζιωνή, Ανδρόνικος Κακουλλής, Λοϊζος Λοϊζου, Χαράλαμπος Κυριακίδης, Γρηγόρης Κάστανος, Άλεξ Γκόγκιτς, Νικόλας Ιωάννου, Ανδρέας Καρώ».

The post Μεταβαίνει στο Μαυροβούνιο η Εθνική Ανδρών – Τρεις εκτός αποστολής appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE