ΚΥΠΡΟΣ: Κυνηγός έπεσε σε χαράδρα 200 μ. και ανασύρθηκε με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής

ΚΥΠΡΟΣ: Κυνηγός έπεσε σε χαράδρα 200 μ. και ανασύρθηκε με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής

Κυνηγός έπεσε το πρωί σε χαράδρα βάθους 200 μέτρων σε περιοχή μεταξύ των χωριών Λαγουδερά – Σαράντι και χρειάστηκε η βοήθεια της Πυροσβεστικής για την ανάσυρσή του.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 10:16 σήμερα, η Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε κλήση για πτώση κυνηγού σε επικλινή χαράδρα βάθους 200 μέτρων σε περιοχή μεταξύ των χωριών Λαγουδερά – Σαράντι. Ο κυνηγός προσεγγίστηκε από τις ομάδες διάσωσης. Τοποθετήθηκε σε φορείο και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Για τη διάσωση ανταποκρίθηκαν ένα όχημα διάσωσης από τη Λακατάμια και  ένα όχημα καταρριχήσεων (Ε.Μ.Α.Κ.) με τα πληρώματα τους. 

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.