Ατύχημα στο Βαρώσι για βετεράνο πολέμου της Τουρκίας κατά την επίσκεψη Ερντογάν

Ατύχημα στο Βαρώσι για βετεράνο πολέμου της Τουρκίας κατά την επίσκεψη Ερντογάν

Σε βάθος δύο μέτρων έπεσε ο Πρόεδρος των Βετεράνων Πολέμου της Τουρκίας Μεχμέτ Σουκρού Ταντογάν, 71 ετών, που βρέθηκε το απόγευμα στην περιφραγμένη πόλη της Αμμοχώστου για την επίσκεψη του Τούρκου Προεδρείου.

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση της «αστυνομίας», ο 71χρονος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της κατεχόμενης Αμμοχώστου. Το ατύχημα έγινε γύρω στις 17.30 όταν ο Ταντογάν στεκόταν σε σημείο μπροστά από το ξενοδοχείο Λόρδος και υποχώρησε το σκυρόδεμα με αποτέλεσμα να βρεθεί μέσα σε ένα λάκκο δύο μέτρων. Τραυματίστηκε, όπως αναφέρεται, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

 
Κρατήθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE