ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα που έστειλε στους διεθνείς ο Βάλεμ με τον παίκτη που χρησιμοποίησε ως παράδειγμα

Το ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα που έστειλε στους διεθνείς ο Βάλεμ με τον παίκτη που χρησιμοποίησε ως παράδειγμα

Εντύπωση προκάλεσε μία ατάκα του Γιόχαν Βάλεμ στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με αντίπαλο το Λουξεμβούργο.

Συγκεκριμένα, ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κύπρου, είπε: «Θέλω να βλέπω ποδοσφαιριστές στο γήπεδο που να μην φοβούνται κανένα αντίπαλο και αυτό είδα σήμερα. Θα θέσω ως παράδειγμα τον Σιέλη, ο οποίος, παρά την ηλικία του, έδειξε πως δεν φοβόταν κανέναν αντίπαλο».

Ουσιαστικά, αυτή η τοποθέτηση του είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους διεθνείς μας, κυρίως τους νεαρούς ενόψει της συνέχειας (σ.σ., μετά το τέλος του Nations League, θα ξεκινήσουν τα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2022), προφανώς επειδή είχε παράπονα από κάποιους για την απόδοση τους στα προηγούμενα ματς της Εθνικής Ανδρών. Άλλη εξήγηση/ερμηνεία για τη συγκεκριμένη ατάκα δεν βρίσκουμε…

Και δεν θεωρούμε πως ήταν τυχαίο που έφερε ως παράδειγμα μόνο την εμφάνιση του Χρήστου Σιέλη, αφού χθες είχαν και άλλοι διεθνείς αρκετά καλή παρουσία, όμως γι΄ αυτούς δεν είπε κουβέντα…

Φυσικά, για να αποβάλουν τον… φόβο οι διεθνείς μας, θα πρέπει να βάλει το… χέρι του και ο προπονητής!

Ι.Ι.

The post Το ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα που έστειλε στους διεθνείς ο Βάλεμ με τον παίκτη που χρησιμοποίησε ως παράδειγμα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top