ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Σωφρόνης θέλει σαν… «τρελός», ας του δώσουν την ευκαιρία

Ο Σωφρόνης θέλει σαν… «τρελός», ας του δώσουν την ευκαιρία

Δεύτερη φορά που απολύεται από τον Απόλλωνα ο Σωφρόνης Αυγουστή και μένει να δούμε ποιος θα είναι τελικά ο επόμενος σταθμός της προπονητικής του καριέρας ή αν θα… επαναληφθεί το “έργο” μετά την περσινή πρόσληψη και αργότερα απόλυση του Βουκομάνοβιτς.

Για την ώρα πάντως, το… τάιμινγκ δεν είναι ευνοϊκό για τον Κύπριο τεχνικό, αφού όλες οι μεγάλες ομάδες της Κύπρου έχουν προπονητή και κανένας από αυτούς δεν είναι… υπ΄ ατμόν.

Υπάρχει όμως η περίπτωση της Εθνικής Κύπρου και αν θυμάστε πριν λίγο καιρό, ο Αυγουστή είχε εκφράσει την έντονη επιθυμία του για να αναλάβει κάποια στιγμή τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος…

Το βράδυ του Σαββάτου (14/11) πάντως, ο για πολλούς “τελειωμένος” Βάλεμ έκανε… σεφτέ στις νίκες στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στο Λουξεμβούργο και κέρδισε κάποιους “πόντους”.

Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να κερδίσει και το Μαυροβούνιο, για να αποφύγουμε την τελευταίο θέση και τον υποβιβασμό μας στη Δ΄ κατηγορία του Nations League…

Ο Βέλγος τεχνικός θυμίζουμε ότι έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν επιθυμούν να το… εξαντλήσει, θέλοντας να δουν στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας τον Σωφρόνη Αυγουστή, αφού πιστεύουν ότι με τις ικανότητες και το πάθος του, μπορεί να… αλλάξει τη μοίρα της. Αλλά… η ΚΟΠ είναι αυτή που αποφασίζει.

Γ.Ι.

The post Ο Σωφρόνης θέλει σαν… «τρελός», ας του δώσουν την ευκαιρία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top