ΧΑΡΙΛΑΟΥ: Θα το πω ωμά - Όλοι είμαστε εν δυνάμει υποψήφιοι να χάσουμε τη ζωή μας από τον κορωνοϊό

ΧΑΡΙΛΑΟΥ: Θα το πω ωμά - Όλοι είμαστε εν δυνάμει υποψήφιοι να χάσουμε τη ζωή μας από τον κορωνοϊό

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) Χαράλαμπος Χαριλάου, αναφέρθηκε στην επικινδυνότητα του ιου κάνοντας μια δήλωση αρκετά σκληρή ομως αληθινή σύμφωνα με ιατρικές μελέτες.

Οπως ο κ.Χαριλάου σχολίασε στο Τρίτο του ΡΙΚ "Ολοι είμαστε εν δυνάμει υποψήφιοι" αναφερόμενος στους θανάτους ανθρώπων απο τον κορωνοϊο. 

Τόνισε ότι πρόκειται για ένα "ύπουλο ιο. Δεν ξέρουμε πως θα φερθεί" ενώ ανέφερε πως ο ιος δεν ξεχωρίζει ηλικίες. 

Εξήγησε πως ο κορωνοϊος μπορεί να χτυπήσει σε διάφορα όργανα στο σώμα του ανθρώπου επιφέροντας το θάνατο ακόμα και αν δεν υπάρχει κάποιο βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό. 

Τέλος ο κ.Χαριλάου για ακόμα μια φορά έκανε έκκληση να φοράμε τις μάσκες και να λαμβάνουμε όλοι, όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE