Πλημμύρισε το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας – Κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Πλημμύρισε το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας – Κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Πλημμύρισε θάλαμος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και μέρος των Πρώτων Βοηθειών, την Κυριακή 16 Νοεμβρίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (16/11), είχε ως αποτέλεσμα να φράξουν φρεάτια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Με την υπερχείλιση των φρεάτιων πλημμύρισε θάλαμος, ο οποίος βρίσκεται πλησίον των Πρώτων Βοηθειών, στον οποίο επίσης εισήλθε ροή νερού.

Οι υπεύθυνοι κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία και σε επικοινωνία που είχαμε με τον Εκπρόσωπο, μας ανέφερε ότι τα μέλη της Υπηρεσίας έφθασαν στο σημείο και έκριναν ότι δεν μπορούσαν να παρέχουν βοήθεια, εφόσον δεν επρόκειτο για μεγάλη ροή νερού, έτσι ώστε να επέμβουν.

Το προσωπικό καθαρισμού, αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό έκαναν πολύωρες προσπάθειες για καθαρισμό των θαλάμων, μέχρι να γίνει η απαιτούμενη επιδιόρθωση των φρεατίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE