Πλημμύρισε το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας – Κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Πλημμύρισε το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας – Κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Πλημμύρισε θάλαμος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και μέρος των Πρώτων Βοηθειών, την Κυριακή 16 Νοεμβρίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (16/11), είχε ως αποτέλεσμα να φράξουν φρεάτια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Με την υπερχείλιση των φρεάτιων πλημμύρισε θάλαμος, ο οποίος βρίσκεται πλησίον των Πρώτων Βοηθειών, στον οποίο επίσης εισήλθε ροή νερού.

Οι υπεύθυνοι κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία και σε επικοινωνία που είχαμε με τον Εκπρόσωπο, μας ανέφερε ότι τα μέλη της Υπηρεσίας έφθασαν στο σημείο και έκριναν ότι δεν μπορούσαν να παρέχουν βοήθεια, εφόσον δεν επρόκειτο για μεγάλη ροή νερού, έτσι ώστε να επέμβουν.

Το προσωπικό καθαρισμού, αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό έκαναν πολύωρες προσπάθειες για καθαρισμό των θαλάμων, μέχρι να γίνει η απαιτούμενη επιδιόρθωση των φρεατίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE