«Αν έχει κάποιος κορωνοϊό θα κολλήσουμε όλοι» - Απίστευτες ουρές και ταλαιπωρία ωρών για ένα τεστ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Αν έχει κάποιος κορωνοϊό θα κολλήσουμε όλοι» - Απίστευτες ουρές και ταλαιπωρία ωρών για ένα τεστ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ταλαιπωρία, διαμαρτυρίες και ατελείωτες ουρές παρατηρούνται στα σημεία δειγματοληψίας για την απαραίτητη εξέταση, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα έγγραφα για να μπορούν να διακινηθούν εκτός και εντός Λεμεσού και Πάφου.

Το ThemaOnline, βρέθηκε στο σημείο που γίνεται η σημερινή δειγματοληψία στη Λεμεσό που βρίσκεται στην πρώην Υπεραγορά Πισσαρίδη παρά τον κυκικό κόμβο Αγίας Φύλας.

Όπως διαπιστώνεται και από τις φωτογραφίες οι ουρές είναι μεγάλες, με τους πολίτες να βρίσκονται ο ένας δίπλας στον άλλο, χωρίς να τηρείται η απαιτούμενη απόσταση.

Μάλιστα, κόσμος διαμαρτύρεται αναφέροντας συγκεκριμένα ότι έστω και ένα άτομο να είναι θετικό θα κολλήσουν όλοι.

Δείτε σχετικό φωτογραφικό υλικό παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.