«Αν έχει κάποιος κορωνοϊό θα κολλήσουμε όλοι» - Απίστευτες ουρές και ταλαιπωρία ωρών για ένα τεστ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Αν έχει κάποιος κορωνοϊό θα κολλήσουμε όλοι» - Απίστευτες ουρές και ταλαιπωρία ωρών για ένα τεστ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ταλαιπωρία, διαμαρτυρίες και ατελείωτες ουρές παρατηρούνται στα σημεία δειγματοληψίας για την απαραίτητη εξέταση, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα έγγραφα για να μπορούν να διακινηθούν εκτός και εντός Λεμεσού και Πάφου.

Το ThemaOnline, βρέθηκε στο σημείο που γίνεται η σημερινή δειγματοληψία στη Λεμεσό που βρίσκεται στην πρώην Υπεραγορά Πισσαρίδη παρά τον κυκικό κόμβο Αγίας Φύλας.

Όπως διαπιστώνεται και από τις φωτογραφίες οι ουρές είναι μεγάλες, με τους πολίτες να βρίσκονται ο ένας δίπλας στον άλλο, χωρίς να τηρείται η απαιτούμενη απόσταση.

Μάλιστα, κόσμος διαμαρτύρεται αναφέροντας συγκεκριμένα ότι έστω και ένα άτομο να είναι θετικό θα κολλήσουν όλοι.

Δείτε σχετικό φωτογραφικό υλικό παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE