ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΤΑΚΑ από Μάριο Ηλία για το πέναλτι που κέρδισε από Σελίμοβιτς – Τι ΕΙΠΕ για παρουσία του σε ΑΕΛ, μέλλον του και άλλα

ΑΤΑΚΑ από Μάριο Ηλία για το πέναλτι που κέρδισε από Σελίμοβιτς – Τι ΕΙΠΕ για παρουσία του σε ΑΕΛ, μέλλον του και άλλα

Ο διεθνής Κύπριος επιθετικός του Εθνικού Άχνας, Μάριος Ηλία, μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας (16-11-2020) στον «Active».

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το πέναλτι του Σελίμοβιτς στο παιχνίδι με το Λουξεμβούργο: «Μπορώ να πω ότι με σκότωσε. Είδα τον διαιτητή ότι έκανε κίνηση να μου πει να σηκωθώ, νόμιζα θα μου δώσει δεύτερη κίτρινη. Ο βοηθός έδωσε την παράβαση, και δόθηκε και η κόκκινη. Ήταν πέναλτι. Με έπιασε και από τον ώμο και από πίσω».

Για το γκολ του στο φιλικό με την Ελλάδα και το γεγονός πως σκόραρε και ο πατέρας του: «Δεν το ήξερα καθόλου. Και εγώ το διάβασα και να το μάθω. Ο πατέρας μου τώρα λέει μόνο δουλειά. Έχω δει τον πατέρα μου να παίζει μέσω βίντεο αλλά θυμάμαι και από τότε που τον έβλεπα στο γήπεδο.

Για το αν πήρε χαρακτηριστικά από τον πατέρα του: «Το μαλλί (σ.σ. γέλια). Είναι το ίδιο. Νομίζω έχω το τρέξιμο του, κάποιοι μου λένε ότι είμαι καλύτερος. Κάποιοι μου λένε ότι αν παίξω το 1/10 που έπαιξε ο πατέρας μου, θα πάω στο εξωτερικό».

Για την παρουσία του στην Εθνική: «Τώρα άρχισα να καταγράφω συμμετοχές. Κλήθηκα και από τον Μπεν Σιμόν πριν δύο χρόνια αλλά δεν έπαιξα. Ήμουν στην ΑΕΛ τότε. Τώρα άρχισα να πηγαίνω στην Εθνική. Σίγουρα είμαι σε μια ηλικία (σ.σ. 24) που δεν είμαι νεαρός αλλά ούτε και μεγάλος. Είμαι σε καλή ηλικία που μπορώ να τραβώ τον Εθνικό στην επιθετική γραμμή αλλά και στην Εθνική. Νομίζω είμαι πιο ώριμος».

Για την παρουσία του στην ΑΕΛ και τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής: «Όποιος πάει μετεγγραφή παίρνει ο νους του αέρα. Έτσι έγινε και με εμένα, νόμιζα ότι έγινα μεγάλος ποδοσφαιριστής. Ήταν δικό μου το λάθος που δεν έπαιζα. Δεν ήμουν ο Μάριος που έπρεπε. Δεν θέλω να ρίξω την ευθύνη σε κανένα. Εγώ πήγα στην ΑΕΛ και έλεγα πως κάποτε θα με βάλουν να παίξω. Με αγόρασαν άρα θα με έβαζαν. Δεν είχα στο μυαλό μου ότι έπρεπε να δουλέψω διπλά από τους άλλους. Νόμιζα ότι ήμουν τελειωμένος παίκτης. Δεν είναι έτσι, χρειάζεται πολλή δουλειά».

Για το τι άλλαξε: «Πρώτα ο τρόπος που σκέφτομαι. Είναι διαφορετικός από πριν 3-4 χρόνια. Είμαι πιο σοβαρός, πιο ώριμος. Ακούω διάφορα όμως δεν θέλω να τα σκέφτομαι. Έχω συμβόλαιο με τον Εθνικό και δίνω τα πάντα για την ομάδα μου».

Για την προσπάθεια της Ανόρθωσης να τον εντάξει στο δυναμικό της: «Αφού δεν τα βρήκαν με τον πρόεδρο μας, υπάρχει κάποιος λόγος. Μπορεί να είναι για καλό. Συνεχίζω τη δουλεία μου. Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2022».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από την Ομόνοια: «Τα διαβάζω από τα ΜΜΕ. Δεν ξέρω (σ.σ. γέλια). Τότε που ήταν η Ανόρθωση ναι ήξερα, αλλά τώρα δεν ξέρω κάτι. Δεν ξέρω αν ρωτάνε κατευθείαν τον Κίκη Φιλίππου».

Για τη δική του επιθυμία: «Σίγουρα είναι στόχος μου να τα δώσω όλα στον Εθνικό, να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Νομίζω είμαστε άτυχοι που είμαστε τόσο κάτω στην βαθμολογία. Ήταν δύσκολη και η περίοδος με τον κορωνοϊό, προσβλήθηκα και εγώ».

Για την εμπειρία του με τον ιό: «Ήμουν ασυμπτωματικός. Δεν είχα τίποτα. Οι άλλοι δεν είχαν όσφρηση και γεύση. Ήταν 21 μέρες σε ξενοδοχείο».

Για τις εξετάσεις μετά τον κορωνοϊό: «Σε κάποιους παίκτες ήταν χαμηλός ο σίδηρος τους. Η Σαλαμίνα ταλαιπωρήθηκε περισσότερο από εμάς. Τώρα είναι καλά στο Δασάκι».

Για το ποιος τον ανέδειξε: «Ο Αντώνης ο Σκάγιας, ο πατέρας μου, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Στην πρώτη ομάδα με πήρε ο Απόστολος Μακρίδης. Αν θέλει να με βάζει τώρα που ανέλαβε την ομάδα, θα με βάζει (σ.σ. γέλια). Μακάρι να είμαστε καλά. Ξέρω ότι είναι καλός προπονητής και δουλευτάρας. Όταν έφυγε τότε ο Μακρίδης, ανέλαβε ο Τζούρεφ και με πίστεψε πολύ. Με έβαζε συνέχεια, έπαιξε πολλή ρόλο για μένα».

Για το μέλλον του: «Μακάρι να είμαι καλά και όσα θέλω θα έρθουν. Δεν θέλω να σκέφτομαι, απλά να πετύχω τους στόχους της ομάδας».

Για τον καλύτερο του φίλο: «Ο κολλητός μου είναι ο Παπαγεωργίου. Είναι παικταράς. Πολύ καλός παίκτης. Παίζει ένα ρόλο ότι είναι κολλητός μου (σ.σ. γέλια) και τα λέω αυτά. Είναι σε συζητήσεις για ανανέωση».

Για την απόδοση του: «10 αγωνιστικές, δύο γκολ δεν είναι τίποτα. Είναι λίγα γκολ. Ξέρω; (σ.σ. γέλια)».

Για την Εθνική: «Μας βοήθησε η νίκη, στην ψυχολογία. Την χρειαζόμασταν όλοι όσοι ασχολούνται με την Εθνική, για πολλούς λόγους. Νομίζω η συνέχεια θα είναι πολύ καλή για εμάς. Έχω εμπιστοσύνη στην Εθνική. Νομίζω ποτέ δεν είχε η Εθνική μας τόσους παίκτες σε νεαρή ηλικία. Τώρα χτίζεται και πιστεύω θα είναι μια καλή ομάδα στο μέλλον».

Διαβάστε επίσης: 

The post ΑΤΑΚΑ από Μάριο Ηλία για το πέναλτι που κέρδισε από Σελίμοβιτς – Τι ΕΙΠΕ για παρουσία του σε ΑΕΛ, μέλλον του και άλλα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top