ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η αντεπίθεση του ΑΠΟΕΛ που… άργησε

Η αντεπίθεση του ΑΠΟΕΛ που… άργησε

Το «ώρα για αντεπίθεση» το έχουν πει πολλές φορές στον ΑΠΟΕΛ, ειδικά τη φετινή περίοδο, ωστόσο η ομάδα δεν φαίνεται να σηκώνει κεφάλι. Η αλήθεια είναι πως έχει αργήσει πολύ να έρθει…

Αυτή τη φορά, όμως, άπαντες στους γαλαζοκίτιρνους, με πρώτο τον Μικ Μακάρθι, έστειλαν το μήνυμα ανασύνταξης και είναι πανέτοιμοι για επιστροφή στις νίκες.

Ο Ιρλανδός κόουτς δουλεύει με όσους έμειναν πίσω από τις Εθνικές τους υποχρεώσεις, και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από τον φιλικό αγώνα με την Αλκή. Έχει εντοπίσει κάποιες «χτυπητές» αδυναμίες του ΑΠΟΕΛ και προσπαθεί να τις… εξαλείψει. Βέβαια, δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη και θα χρειαστεί χρόνος.

Αρχής γενομένης με τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, οι γαλαζοκίτρινοι πρέπει να ξεκινήσουν την αντεπίθεση διαρκείας τους, αφού χρειάζονται πολλούς πόντους να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Καταλαβαίνει κανείς ότι το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τους μαυροπράσινους είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό, αφού αφενός θα δώσει άλλη ψυχολογία μια ενδεχόμενη νίκη στον ΑΠΟΕΛ και στους παίκτες του, ενώ, αφετέρου, θα μειώσουν τη διαφορά από την ομάδα του Τακτακαλά στους 3 βαθμούς, έχοντας και παιχνίδι στο χέρι.

Η ομάδα του Μικ Μακάρθι έχει 10 βαθμούς με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στους 16.

Έτσι, το Σάββατο είναι η μεγάλη μέρα για τον ΑΠΟΕΛ που θα… σηματοδοτήσει την στροφή προς το καλύτερο.

Παρόλα αυτά, για να γίνει κάτι τέτοιο, δεν αρκεί μόνο η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά ζητούμενο είναι η διάρκεια και τα τρίποντα.

 

The post Η αντεπίθεση του ΑΠΟΕΛ που… άργησε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top